Miért van ez a kettősség, hogy rengeteg luxusautó járkál az utakon, másoknak pedig semmi nincs?
Persze, kinyílt a társadalmi olló, de mindenki sír-rí, hogy nincs megélhetés, én egyik nap Székesfehérváron jártam, és az áruház parkolóban nem nagyon volt lelakott autó, SUV-ok, és teslák tömkelege állt a parkolóban.
Egy felmosórongynak nem jó farmernadrág alapból 11 ezer ft, és mégis megélnek a kereskedők. És volt, aki szatyorszám vitte a ruhát.
Huszonéves nők alaphangon 10 milliós autókkal futkároznak.
Én nem keresek rosszul, de mégsem engedhetem meg magamnak. Hol dolgozik ez a sok gazdag ember?
"Székesfehérváron jártam, és az áruház parkolóban nem nagyon volt lelakott autó,"
Oks, menj le somogyba vagy miskolc környéki falvakba. Szólj ha látsz nem lelakott 15-20 éves opeleket......
Egy kis vélemény, és látvány buborékból nem látszik az átlag. A boltok tele vannak? ott nyilván nem látod azokat akiknek nincs pénze boltba menni.
Napi MIBŰ??!!!! Kérdés letudva.
Új kérdések>>
<<Régebbi kérdések
Checkengine-ben mondták pont a múltkor, hogy régen egy bálna Merci árából 15-20 swiftet vettél szalonból.
Ma maximum 10-et.
Szóval átlagosan nézve sokkal könnyebben juthatunk ma hozzá “prémium” márkájú autóhoz, ezért többet is látunk belőle az utakon.
Mert, van aki kihasznál másokat, és vannak, akiket kihasználnak.
Mindenki nem élhet jól.
Az arányok nőttek világszinten is, nálunk meg a gazdagok baromi kevés adót fizetnek, rengeteg az adócsaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!