Miért nem látok sehol luxusautót Nagy-Magyarországos matricával?
Lawrence Talbot
Kedves konzervatív barátom,a te konzervatív értrendedbe mióta fér bele ez a stílus?
Ha már képviselsz valamit,akkor tartsd be a szabályokat,ha nem megy,akkor meg ne hirdesd magad valaminek,ami nem vagy.
Egyáltalán mi számít luxusautónak? Én se ragasztgatnék rá semmit egy 10 milliós kocsira. Giccses is meg nem ragasztóznám semmivel. És azt se szeretném ha külföldön kárt tennének miatta a kocsiban. A matrica egyébként nem korrekt a horvátokkal szemben
Valóban nem ezen múlik a hazaszeretet. Trianon gennyes dolog volt, ne feledjük de veszett ügy. 1993-ban egy szlovákiai autonómiát kierőszakolhattunk volna, 2005-ben pedig talán Székelyföldét. 2005-ben Varangykirály hallgatott és a román csatlakozásra szavazott bandájával együtt. Évente odamegy lelkesíteni a féreg. "Bátran" harcol a magyarságért de autonómiát még nem kért...
Örülnék ha a kis Magyarország a magyaroké lenne. Úgy értem egy élhető normális országot sikerülne teremteni amitől egyre távolabb vagyunk. Ilyen strómanos médiabirodalmas népbutító igazságtalan putri mint most rég volt az ország.
"A matrica egyébként nem korrekt a horvátokkal szemben."
A szlovákokkal, románokkal, szerbekkel se korrekt. Túl kéne már lépni a gyűlölködésen. Különben a horvátok se jobb emberek, pl. a szerbeknél, a horvátok között is az usztasák, meg a 90-es években bosnyákokat ölő horvátok is olyan szemetek voltak, mint a bosnyákokat ölő szerbek, meg a magyarokat ölő szerb partizánok.
Azért,mert akiknek ilyen matricájuk van azoknak általában annyi az életben elért teljesítményük,hogy magyarnak születtek.
Akinek jó autója van,gazdag annak nem az volt fontos,hogy hová született,hanem,hogy mit tett az életben.
Többnyire mackós,proliknál látni ilyen matricát...
Na swiften én még nem láttam, inkább ilyen közép-kategóriájú akármiken.
De tény és való, nem ilyen Bill Gates kinézetű figurák ültek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!