Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok az IMDB oldalon...

A liberálisok az IMDB oldalon vezetik le a frusztrációjukat?

Figyelt kérdés

A Petőfi film:

[link]

Nagyon egyértelmű, hogy nem is látták a filmet. Sértődöttségükben szavazzák így le? Ilyen gyerekesek?

2024. márc. 15. 01:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a trailert láttam és ha az alapján biztosan meg lehetne jósolni hogy milyen lesz a film, hát akkor szar.
2024. márc. 15. 07:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kálmikám te vagy az?

Szerintem még az egész megafosos fideszes propagandista bagázs is hígfostnak tartja a filmet, de nyilván szétajnározzák hogy mekkora csoda, hiszen ezért kapják a fizetésüket.

Andy Vajna még tudott filmet csinálni, de utána már csak ilyen Rákay "filipsz" Kálmánok legalja politikai seggnyalásból kikapaszkodott senkik maradtak.

2024. márc. 15. 07:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Esélyes egy Balázs Béla díjra orbi gazditól?
2024. márc. 15. 08:05
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Csak ennyire futotta 600000 milliárdból?
2024. márc. 15. 08:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Philip, ha te vagy az, írj rám privátban, kérlek! A 6,1 milliárd forintból mindössze 10 milkáért megoldom neked, hogy felvigyük a pontszámát a filmnek, oki?

Vagy hívd a Kubatov Gabit, esetleg a Rogán Tónit, ők elmondják, hogy kell az ilyet csinálni.

Komolyan, Ráky, ha tömeges láncszavaztatásokat megoldunk az urnáknál, nehogy már az ájemdíbí vagy hogyhíjják okozzon problémát, heló!

Figyu, nem kell az egész összeget szétlopni, legközelebb különíts el pár százezret fizetett pontozókra és önreklámra. Mi a Megafonnál erre mindig gondolunk!

Ne legyél már amatőr!

2024. márc. 15. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!