A liberálisok az IMDB oldalon vezetik le a frusztrációjukat?
A Petőfi film:
Nagyon egyértelmű, hogy nem is látták a filmet. Sértődöttségükben szavazzák így le? Ilyen gyerekesek?
Én azon se lepődnék meg, ha pl a jenkik nyomkodnák 1-re, mert befürödtek pár magyar filmmel már. :D
Valami szart leadtak az usa-ban, nekem égett a fejem tőle.
Szerintem nem ez lehet az ok, mivel ezt a vizuális trágyát alapvetően jobboldaliak fogyasztják nagykanállal, az országban pedig elvileg ők vannak meghatározó többségben (oké, a kétharmad virtuális trükközés a mandátumokkal, de a valóságban is 1 millióval többen vannak mint az ellenzékiek, papíron).
Szóval csak azt lehet gondolni logikusan, hogy még a jobboldaliaknak sem tetszik ez a túlárazott, ócska giccs, hiszen ha annyira szeretnék, ez az arány nem lehetne épp ennyire rossz (még ha a liberálisok lelkesebben szavazgatnának is), már csak a nagy számok törvénye alapján sem.
Itt az lehet inkább a helyzet, hogy akkora okádékról van szó, hogy azt még a fideszesek sem bírják jó szívvel megvédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!