Ezek a pedofilügyek, mennyire kártékonyak a hazai LMBTQ elfogadása folyamatában?
Semmilyen 70-30 arány nincs. Ezt valaki leírta és azt hiszed, hogy kőbe is van vésve, látszik mennyire megvezethető vagy:D
Sokkal inkább 90-10 vagy 95-5 lehet az arány ;)
Ezen számok esetén is megáll, amit írok 🤣
Látom nem megy a matek 🤣
Ööö.. nem igazán. 5-10% teljesen reális a teljes társadalomban, a nem heterok arányát tekintve. Egyébként sokkal bonyolultabb téma ez annál, hogy egyszerűen fogjuk a gyerekmolesztálók között a szexuális orientációk arányát és összehasonlítsuk a teljes népességgel és ebből megállapításokat tegyünk. 😂
Egyébként láttam olyan statisztikát, hogy a gyerekmolesztálóknak kevesebb mint 1%-a él azonos nemű párkapcsolatban. Szóval ez sem igazolja az állításodat. Fogadd el.
De igazából tök mindegy, hogy elfogadod-e vagy sem, a tények nem változnak mert erről tudományos konszenzus van a pszihiáterek és szexuálpszichológusok körében, hogy nincs kapcsolat a homoszexualitás és a pedofília között. Ha ennyien egyetértenek vele akkor én jobban hiszek nekik mint egy random boomer másfél pipás kommentelőnek a gyakoriról. Csak a széllel szemben pisilsz, amihez jogod van csak nincs sok értelme.
Jaj, hát szinte gondoltam, hogy te láttál olyan statisztikát , amiben 1% 🤡
Hogy ez a statisztika mindig pont úgy változik, hogy neked jó legyen.🤡
Szerintem maradjunk abban, amiről már volt szó, az lesz a legjobb.
Egyértelmű, hogy csakis heterok követnek el pedofil cselekményeket, akkor is, ha azonos neművel élnek kapcsolatban 🤡
Így akkor még az 1% sincs meg, hanem 0 🤡
Na jó éjt, elég volt ebből a komédiából 🤣
"A pedofília és az lmbtq különböző dolog, ezt mindenki tudja"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!