Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek a pedofilügyek, mennyire...

Ezek a pedofilügyek, mennyire kártékonyak a hazai LMBTQ elfogadása folyamatában?

Figyelt kérdés
Lásd Szikra pedo ügy, MSZP-s pedo ügy, most ez a köztársasági elnöki pedo ügy. Mennyire káros ez?

márc. 6. 12:26
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
94%

Semmilyen 70-30 arány nincs. Ezt valaki leírta és azt hiszed, hogy kőbe is van vésve, látszik mennyire megvezethető vagy:D

Sokkal inkább 90-10 vagy 95-5 lehet az arány ;)

márc. 6. 23:07
 32/50 anonim ***** válasza:
13%

Ezen számok esetén is megáll, amit írok 🤣

Látom nem megy a matek 🤣

márc. 6. 23:10
 33/50 anonim ***** válasza:
83%

Ööö.. nem igazán. 5-10% teljesen reális a teljes társadalomban, a nem heterok arányát tekintve. Egyébként sokkal bonyolultabb téma ez annál, hogy egyszerűen fogjuk a gyerekmolesztálók között a szexuális orientációk arányát és összehasonlítsuk a teljes népességgel és ebből megállapításokat tegyünk. 😂

Egyébként láttam olyan statisztikát, hogy a gyerekmolesztálóknak kevesebb mint 1%-a él azonos nemű párkapcsolatban. Szóval ez sem igazolja az állításodat. Fogadd el.

De igazából tök mindegy, hogy elfogadod-e vagy sem, a tények nem változnak mert erről tudományos konszenzus van a pszihiáterek és szexuálpszichológusok körében, hogy nincs kapcsolat a homoszexualitás és a pedofília között. Ha ennyien egyetértenek vele akkor én jobban hiszek nekik mint egy random boomer másfél pipás kommentelőnek a gyakoriról. Csak a széllel szemben pisilsz, amihez jogod van csak nincs sok értelme.

márc. 6. 23:16
 34/50 anonim ***** válasza:
16%

Jaj, hát szinte gondoltam, hogy te láttál olyan statisztikát , amiben 1% 🤡

Hogy ez a statisztika mindig pont úgy változik, hogy neked jó legyen.🤡

Szerintem maradjunk abban, amiről már volt szó, az lesz a legjobb.

Egyértelmű, hogy csakis heterok követnek el pedofil cselekményeket, akkor is, ha azonos neművel élnek kapcsolatban 🤡

Így akkor még az 1% sincs meg, hanem 0 🤡

Na jó éjt, elég volt ebből a komédiából 🤣

márc. 6. 23:23
 35/50 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is elég volt. Én lezártam a vitát, magasan megnyertem minden szempontból. Úgysincs értelme folytatni mert úgysem fogjuk tudni meggyőzni egymást. Te maradj a tévhitedben csak nyugodtan:D
márc. 6. 23:47
 36/50 anonim ***** válasza:
10%

"A pedofília és az lmbtq különböző dolog, ezt mindenki tudja"

https://www.youtube.com/shorts/7xIhwHEcGc4

márc. 7. 01:41
 37/50 anonim ***** válasza:
83%
36-os! És? Mik ezek a videók? A kontextust a cica hozza majd? Remélem a következő videód egy buszmegállóban álló meleg lesz, ahogy vár. Ugyanennyire lesz bizonyíték a fasiszta hazugságodra.
márc. 7. 05:37
 38/50 anonim ***** válasza:
3%
A búzik általában bölcsészek, tehát hiába jössz nekik tényekkel meg matematikai összefüggésekkel, úgysem értik.
márc. 7. 07:48
 39/50 anonim ***** válasza:
78%
#38 milyen matematikai összefüggések? 😂 mint bölcsész, aki 4 félév statisztika és adatelemzésen van túl, még nem láttam hiteles elemzést, ami ok-okozati kapcsolatot mutatott volna ki. Az viszont tény, hogy a pedofília áldozatai túlnyomó többségben lányok, és az elkövető férfi. Szóval akkor hogy is van? Kezeljünk a logikátok alapján minden hetero férfit, mint pedofil elkövetőt? A statisztika alapján? Sőt, tiltsuk be őket? Szigorúan csak a ti logikátokat használva, természetesen nem értek egyet ezzel a gondolatmenettel
márc. 7. 08:59
 40/50 anonim ***** válasza:
10%
#39 Szóval valóban bölcsész vagy, ezért valóban nem érted. Így legyen ötösöm a lottón :D
márc. 7. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!