Miért nem volt genderezés Orbán évértékelőjében, ha pár nappal korábban még LMBTQ ellenes közvélemény kutatás is volt?
Figyelt kérdés
A múlt héten volt olyan kutatás, amiben olyan kérdések is szerepeltek, hogy mit szólna ha büntetnék az LMBTQ propagandát (amiből simán következne a pride betiltása), vagy hogy mit szólna, ha szigorúbban büntetnék azokat a pedofilokat, akik azonos nemeket rontanak meg...
Ehhez képest most nem volt genderezés az évértékelőben. Miért?
Egyáltalán, mennyire lehetne a szavazóknak ezzel imponálni pontosan ugyanúgy, mint 3 éve? Vagyis mennyire lehet sikeres ismét ugyanúgy melegellenessé eltéríteni a gyermekvédelmi törvényt?
febr. 24. 18:20
1/4 anonim válasza:
Lehet ő nem olvasta a HVG-t ezért nem volt képben ezzel, hogy miről volt közvélemény kutatás.
2/4 anonim válasza:
épp nyugtatták a birkákat. Tudod, háborogtak mert a köztársaságielnök-asszony rossz fát tett a tűzre.
3/4 anonim válasza:
vigyesz nem kormányoz, nem csinál semmi olyat amit egy ország vezetőjének kellene
Mérnek, mérnek, közvélemény kutatnak, kampányolnak, rágalmaznak, lejáratnak
Vlsz megmérték hogy ezt most nem jó szóba hozni
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, Én is hasonlóan gondolom. Viszont nem tudom... most mi lesz majd szerintetek az új gyv. törvénycsomagnál? Egyszercsak szóbahozzák a semmiből, vagy ez a "témakör" most bukta?
febr. 25. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!