Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire lehet komolyan venni...

Mennyire lehet komolyan venni Szijjártó Péter szavait ? pl. amikor nem Lavrovval röhögcsél vajon lehetnek-e komoly magyar érdeket képviselő gondolatai ?

Figyelt kérdés
márc. 3. 07:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

De azért az megvan, hogy vityuska tízezrével telepíti be a Fülöp szigeteki, Indiai, Mexikói, kínai, Kóreai, Afrikai migránsokat?

Bécs pedig a világ legélhetőbb városa.

Budapest belváros, alig hallani magyar szót. Migránsok mindenhol. Kerítés a határnál csak neres pénzlenyúlás. Jó reggelt. Letelepedési kötvény, bűnöző embercsempészek szabadon engedése.

Majd mikor arra ébred a sok fidesznyik, hogy kínaiak csicskája, én jót röhögök Ausztriában rajtuk...

márc. 5. 22:03
 32/36 anonim ***** válasza:

"Majd mikor arra ébred a sok fidesznyik, hogy kínaiak csicskája, én jót röhögök Ausztriában rajtuk..."

Röhögj!! Kit érdekel!! És amikor ausztriában csak egy csicska leszel, és albérletbe laksz, és azt gondolod, hogy ott milliókat fogsz keresni, akkor viszont MI fogunk röhögni, hogy mekkora looser vagy!!

márc. 5. 22:19
 33/36 anonim ***** válasza:
Majd ha a vityuskád betelepített migrásai fele annyiért megcsinálják a munkádat, és te 22500 segélyből vergődsz, én el leszek a másfél millás fizummal...
márc. 5. 22:28
 34/36 anonim ***** válasza:

"Majd ha a vityuskád betelepített migrásai fele annyiért megcsinálják a munkádat, és te 22500 segélyből vergődsz, én el leszek a másfél millás fizummal..."

Álmodozz kisfiam!! Most 752000 forint a havi fizetésem!! Nettóban!!

Figyi!! Szerintem csomagolj!!!

márc. 5. 22:49
 35/36 anonim ***** válasza:
Mondok jobbat, épüljön neres kínai akksigyár a házad mellé...
márc. 5. 22:55
 36/36 A kérdező kommentje:
Az utóbbi események után már talán Lavrov is Szijártó sem fog nyilvánosan röhögcsélni ahol felvehetik mindenféle "jöttment" libernyák kamerások..
márc. 26. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!