Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Felétek is így változnak a...

Felétek is így változnak a képviselők?

Figyelt kérdés

Jönnek a polgármester választások ebben az évben.

Nos.. Ahol lakom, egy megye székhely.

Van több szereplő, aki jelölteti magát képviselőnek, de ami vicces, hogy évente változik a párt, amiben vanak.

Pl: Alakult egy párt, az utolsó miniszterelnök választáskor és abban indult képviselőként X, majd mikor meg lettek az eredmények 2 hónapra rá fideszes lett, most hogy közeledik a polgármester választás, ismételten létre hozott egy, most még nem pártnak nevezi, hanem egyesületet (ha jól emlékszem) hogy ő majd ennek a valaminek a képviseletében indul a polgármester választáson. Van egy szintén másik személy, akit kidobtak az egyik pártból, mert összeállt egy másikkal, azóta ő is megfordult egy két helyen. Ahol, lakom az idősebb kepviselokrol is hallottam ilyeneket, de én mivel fiatalabb vagyok, annyira régen még nem is figyelem a politikát.

Szóval, ez felétek is így megy?

Mert szerintem ez nem normális.

2024. febr. 18. 21:52
 1/2 A kérdező kommentje:

A választások előtt szidta a Fideszt, majd imádta, még Bohareknak is hálálkodott, hogy segítettek az közösségi oldalában stb..

Most meg teljesen másokat tesz ki.

Amint, hozzászóltam, hogy mi ez, meg azonnal tiltva lettem.

2024. febr. 18. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik város, de nálunk nem így megy. Van a fideszes polgármester, meg egy DK-s ellenfél, néha van valaki független. Most azt hallottam, hogy aki eddig volt, az maga helyett mást fog indítani, mert parlamenti képviselő szeretne lenni. Pest vármegyei kb 8000-es város.
2024. febr. 18. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!