Dr. Fülöp Erik Sándor politikus miért lépett ki a Mi Hazánk Mozgalomból és hagyta ott a politikát tavaly előtt? Miben különböztek össze?
2021. január 25. napján posztolta.
"A mai nappal kilépek a Mi Hazánk Mozgalomból
Több hónapos gondolkodást követően úgy döntöttem, hogy a mai nappal kilépek a Mi Hazánk Mozgalomból. Az elmúlt időszakban a párt vezetőségének egyre több döntésével nem tudtam azonosulni, részükről pedig szakterületem, az állatvédelem nem kapott kellő támogatást. Számos alkalommal éreztem azt, hogy az ügy fontosságával egyedül vagyok, volt aki "zöldülésnek", volt, aki szélsőliberális ámokfutásnak tartotta szakpolitkai tevékenységemet annak ellenére, hogy Ovádi Péter állatvédelmi miniszteri biztos gyakorlatilag az általam hangsúlyozott és megalkotott négy pillér mentén kívánja megújítani az állatvédelmet. A jelenlegi pártpolitikával nem kívánok foglalkozni, saját szakterületemre koncentrálva, továbbra is független országgyűlési képviselőként folytatom munkámat.
Sok sikert kívánok a továbbiakban a Mi Hazánk Mozgalomnak!
Dr. Fülöp Erik országgyűlési képviselő"
A fidesznél többet ígértek.
Majd egy szép napon felüti a fejét, mint helyetes államtitkár, vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!