Ha a mai tüntetés politikamentesnek van meghirdetve, akkor miért politikusok, illetve a baloldali politikához dörgölődzők szervezik és buzdítanak rá? Nem értem.
A kérdés inkább az, miért nyomjátok a mi adónkból a megafonos hazugságokat néhány nap alatt 10-20 millióért?
Hiába vergődtök, ki fog derülni orbánról az igazság.
Ha nem lennétek ócska propagandisták, akkor talán ki kellene menni nektek is, a gyerekek védelméért.
De ti jó jobbágy módjára inkább ekézitek azokat akik tényleg komolyan gondolják a gyerekvédelmet és nem csak propaganda tiktok videókban bújnak az 5 gyerekük és 6 unokájuk mögé hangzatos lózungokkal.
"és van mindenki más, akiknek van agyuk, és látják, mi a helyzet az országban"
Ez az érvelés a legostobább emberek sajátja.
Nem én személyeskedtem veled, de, had próbáljam személyeskedés nélkül elmagyarázni a helyzetet:
-jelen pillanatban a gyerekvédelem teljes egésze a politika alá van betagozódva ebben az országban
-jelen pillanatban nem lehet kritizálni semmit sem ebben az országban, ami politika anélkül, hogy ne húzzák rá a kritikára, hogy politikai szándékú
-a kettőből kifolyólag, jelen pillanatban, az, hogy gyerekek hallnak meg, gyerekeket erőszakolnak meg, gyerekek esnek áldozatul külömböző ügyeknek köszönhetően, nem lehet nem politika, de akkor, mégis, hogyan beszéljenek arról, hogy baj van a rendszerrel és a gyerek látja kárát ennek?
Mégis, hogy beszéljen erről bárki is?
Ők legalább megpróbálják és olyan személyek, akik nem politikusok és nem járnak be különböző tv-kbe médiapolitizálni, hanem egy új generáció, amivel láthatóan nem tud mit kezdeni a hatalom.
Remélem, az elvárásaidnak megfelelően érveltem.
Normális ember ezt alapból látja, de szerinted egy fideszes birkuci ebből, mit fog fel? Annyit, hogy Gyurcsány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!