Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire lehet komolyan venni...

Mennyire lehet komolyan venni Szijjártó Péter szavait ? pl. amikor nem Lavrovval röhögcsél vajon lehetnek-e komoly magyar érdeket képviselő gondolatai ?

Figyelt kérdés
márc. 3. 07:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
38%
19 nagy tévedés a gyerekeim iskolába járnak és kórházban is voltunk törés miatt semmi problémám nem volt egyikkel sem. Iskola jól működik, orvosok kedvesek voltak. Akinek baja van az menjen másik helyre, költözzön el az országból, ne rontsa a levegőt itt.
márc. 3. 15:45
 22/36 anonim ***** válasza:

"Mocskos hazaáruló patkány, mint az összes fideszes."

Tetves komcsik vagytok, akik teljesen tönkretették az országot, és nektek áll feljebb??

márc. 3. 18:21
 23/36 anonim ***** válasza:

"Bár nem hinném, hogy az ilyen agyoniskolázottak mint te 8 általánosnál tovább jutnának, az alkohol meg úgyis életben tart titeket. :)"

Te mire vered magad komcsi patkány??

márc. 3. 18:23
 24/36 anonim ***** válasza:

Most a komcsik alatt a fideszt érted?

Tudod! Orosz, kínai barátság, államosítás, egy személyi vezető, stb.

Plusz a sok volt komcsi mszmp-s kisz-es

Jah, akkor ez a fidesz

márc. 3. 20:32
 25/36 anonim ***** válasza:

"Most a komcsik alatt a fideszt érted?"

Látom te sem vagy a legélesebb kés a fiókban!!

"Tudod! Orosz, kínai barátság,"

Tájékoztatlak komcsikám, hogy nem csak ez van!! Szerbiai barátság, Szlovák barátság, Török barátság, Bolgár barátság, Román barátság, Afrikai barátság, stb...stb! Tájékoztatlak, hogy Magyarország minden országgal szeretne jó viszonyt kialakítani, és export-importot szeretne, és ezt a kormányunknak köszönhetjük, nem úgy mint a szemét baloldal akik semmit nem csináltak, semmit nem akarnak, képtelenek a fejlődésre, csak pucsítanak a gazdájuknak!!

márc. 4. 19:29
 26/36 anonim ***** válasza:

Uhh

Jó viszony Törökországgal, Oroszországgal, Türkmenisztánnal, Kazahsztánnal, Üzbegisztánnal, Szerbiával, Katarral, Afrikai országokkal, Iránnal?

Ezek vezetői mind kb emberevő diktátorok. Gratula ov-nak. Embert barátjáról

Normális, demokratikus fejlett országok vezetői már szóba sem

állnak vele

Ok, tudom, ezért kapod az adófizetők pénzét, hogy itt uszíts, de sajna az igazságot nem lehet pénzzel megváltoztatni, akár pedofíliáról, akár az ország tönkre tételéről van szó.

És ha már kés, definiáld már légyszi a kommunizmust!

márc. 4. 23:06
 27/36 anonim ***** válasza:

"Jó viszony Törökországgal, Oroszországgal, Türkmenisztánnal, Kazahsztánnal, Üzbegisztánnal, Szerbiával, Katarral, Afrikai országokkal, Iránnal?"

Én nem teljesen ezeket az országokat soroltam, hazaáruló komcsi!! Nem kell hozzátenni!!

"Ezek vezetői mind kb emberevő diktátorok."

Szerinted!! Elárulom!! Komcsikat esznek!!

"Normális, demokratikus fejlett országok vezetői már szóba sem

állnak vele"

Ha-ha-ha!! Szerinted!!

"Ok, tudom, ezért kapod az adófizetők pénzét"

Nem kapom, és megdolgozom a fizetésemért, nem mint te aki a dollárbaloldalhoz tartozik!!!

"hogy itt uszíts, de sajna az igazságot nem lehet pénzzel megváltoztatni,"

Ezt pont te mondod aki egy sorosbérenc, és amerikai pénzből akarják megbuktatni a kormányt???

"És ha már kés, definiáld már légyszi a kommunizmust!"

A kommunizmus az ingyenélők menedéke!!!

márc. 4. 23:19
 28/36 anonim ***** válasza:

Kb ennyit vártam, egy agyatlan katyvaszt. Mint ahogy a vityád vezeti az országot...ki az unióból, NATO-ból

Remélem én addigra családostól elhúztam nyugatra, te meg maradsz itt orosz, kínai megszállás alatt. Akkor aztán komcsizhatsz

márc. 4. 23:29
 29/36 anonim ***** válasza:
28 ne várj, ne csak ígérgess, már most húzz el innen, az elvtársaiddal egyetemben, vagy szólj és segítek, ha nem megy egyedül.
márc. 5. 10:35
 30/36 anonim ***** válasza:

"Remélem én addigra családostól elhúztam nyugatra, te meg maradsz itt orosz, kínai megszállás alatt. Akkor aztán komcsizhatsz"

Figyi!! Ha lehet minél előbb huzzál el nyugatra, már várnak a migránsok, hogy eltarsd őket, az asszonykádat megerőszakolják, téged, meg összeverjenek, mert nem vagy muzulmán!!

Csak sajnálni tudlak, hogy egy biztonságos országból, te menekűlni akarsz!! Ezek az igazi elmeroggyantak!! Ezek az igazi hazaárulók!!

márc. 5. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!