Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy Zacher Gábor kiált...

Most hogy Zacher Gábor kiált a Marihuána legalizálása mellet van rá esély hogy legalizáljak?

Figyelt kérdés
Ha USA ban és németeknel hollandoknal lehet nálunk miért nem?

febr. 28. 21:20
1 2 3 4 5 6
 41/58 wc papa ***** válasza:

40

Akkor nagy bajban van Ausztralia pl.

febr. 29. 18:35
 42/58 A kérdező kommentje:

Maffia azért van mert illegális!!

Ha legális valami akor állam lehet az elosztó így adót tud szedni belőle és munkahelyeket is teremt .

A kokain más mint a marihuána arra alakultak a kartelek amire te gondolsz mert Kolumbiaban megcsinálják aztán jó drágán adják el az USA fiataloknak .

Itthon semmi ilyen nem lenne ezeken a területeken az a baj hogy szegénység van ,a szegénység okoz bűnözést nem az hogy legális A drog .

Amúgy a marihuána sokkal elterjedtebb mint hisszük nálunk is volt kozepsuliban lehetett volna szereznem osztálytárstol is kb 10 éve de mivel én antiszoci voltam nem szereztem .

Aztán volt barátnőm ismeretségi körében is lett volna olyan meg melohelyen is dolgoztam roma fiatalokal tőlük is lehetett volna de én bolond nem próbáltam.

Mostmegmar más ügyben elég nagy bajban vagyok valószínű felfüggesztettet kapok és akor meg örülök.nem fer bele hogy akárcsak 1 g találjanak nálam .

Én személy szerint ezért akarom hogy legális legyen .

Az is lehet hogy nem lenne jó legyen jogunk kipróbálni .

febr. 29. 18:43
 43/58 wc papa ***** válasza:
Mondom Uj Zeland, Ausztralia nagy bajban van, ha illegalis akkor.
febr. 29. 18:45
 44/58 anonim ***** válasza:
15%
Akik ennyire kriminalizálják a füvet, azok semmit nem tudnak róla. Amerikában, ahol teljesen legális, vettünk pár szálat. Van, ami élénkítő hatású, van, ami nyugtató/altató. Nem éreztem durvább hatást, mint amikor kicsit becsiccsentek. Párom viszont semmit nem érzett, csak simán jobban aludt. Napi fogyasztásra amúgy szerintem drága, inkább csak bulizáshoz használnám, ha legális lenne. 49 éves nő vagyok és anya, tapasztalatból írom, hogy nincs vele gáz. És tényleg sokan szívják itthon is. New Yorkban többször megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor az utcán szívják körülöttem, de mostanában már Pesten, sőt, vidéken is rendszeresen érzem, főleg parkokban, egyetemek környékén, fiatalok gyülekezőhelyein. Kb. semmit nem változtatna a legalizálás.
febr. 29. 19:08
 45/58 wc papa ***** válasza:

44

Csak nehany allamban legalis.

febr. 29. 19:11
 46/58 A kérdező kommentje:

44# semmit nem változtatna az túlzás .

Inkább azt mondanám végre fel lehetne ezt is vállalni nem kéne az embereknek bujocskazni meg feketén megvásárolni ki tudja honnan .

Hanem rendesen állami cégtől leadozva jönne a vegytiszta ellenőrzött anyag .

Nem lehetne népszavazást kezdeni?

Nyugdíjasokon kívül szerintem nagy lenne a támogatottság.

febr. 29. 19:22
 47/58 anonim ***** válasza:

#44 nem kell hazudozni.

[link]

febr. 29. 19:42
 48/58 A kérdező kommentje:

Igen magyar fiatalok meg mindig cigiznek és piaznak inkább nyugaton már könnyű drog a menő .

Beszélgettem nemrég ilyen tini csajszikkal azok mániája meg a poco volt .

Nem is tudtam mi az aztán utána néztem ilyen elfbar fele .nem vettem nekik de azt akarták volna a nagy francok.most az a menő a fiataloknal

febr. 29. 19:52
 49/58 wc papa ***** válasza:
80%

ezt a baromsagot en lezartam. nincs drog, nem lesz legalizalva legalabbis ameddig en, ti, mi elunk kesz. menjetek oda ahol szetdrogozod magad hurra.

csao

febr. 29. 20:07
 50/58 A kérdező kommentje:

Tartani kellene róla népszavazást vagy kijelölni egyes területeket ahol lehetne mint a kaszinokat.

Lenne mondjuk 2 3 település ahol lehetne és arre hatalmas üzletet lehetne szervezni hissz sokan oda mennenek füvet venni és szórakozni magyarul pénzt költeni.

Lehet rosszul közelítjük meg a kérdést ha az elitnek adnánk egy új üzleti lehetőséget lehet támogatnak és akor be lehetne vezetni a legalizálást.

febr. 29. 23:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!