Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy Zacher Gábor kiált...

Most hogy Zacher Gábor kiált a Marihuána legalizálása mellet van rá esély hogy legalizáljak?

Figyelt kérdés
Ha USA ban és németeknel hollandoknal lehet nálunk miért nem?

febr. 28. 21:20
1 2 3 4 5 6
 21/58 wc papa ***** válasza:

20

Olvasd vegig az elozo kommentem, es igen Hollandia mas tarsadalom, mas szokasok, mas allam, mint magyarorszag. magyarorszag egy balkan trutymak szinten van kb. de talan meg annal is alacsonyabb.

febr. 29. 10:31
 22/58 A kérdező kommentje:

És akor mi van ha a magyar nem tudja hol a határ?

Legyen joga tönkre tenni magát ugyan úgy mint a dohányzás vagy alkohol eseten ha ezzel nem árt másoknak miért ne?

Nem az államnak kéne megmondani hogy mit kezdhet az ember az életével nem vagyunk tulajdonok.

Állam úgy kezel minket mint az adófizető rabszolgáit.

febr. 29. 10:41
 23/58 anonim ***** válasza:
19%
Látod ez itt a baj, hogy lenézed az embereket akik itt élnek, nem rosszabbak mint a holland. És a jogalkotók is ezt teszik sajnos, meg ugye féltik a szaros seggüket, a vén trottyosok szavazataiért kapaszodnak , hogy elvesztik majd. Akik minden fiatalt mocskos drogosnak titulálnak a kádári berögzülés okán. Viszont aki akar az most is azt tesz amit akar maximum kétszer körbenéz. Kevés bulin voltam ahol nem volt valami füstölnivaló, kevés embert ismerek aki egyszer legalább nem szívott. Csak az a helyzet, hogy ezt végre dekriminalizálni kellene, nem a széllel szembe pisálni.
febr. 29. 10:44
 24/58 A kérdező kommentje:

Enis kipróbálnam csak az a baj van vaj a fülem mögött más miatt .Így nem fer bele még ez is.

Szóval kardoskodom mellete de még nem próbáltam .de legyen már jogom kipróbálni!ez is bele kéne tartozon az emberi szabadságjogok közé.

febr. 29. 10:53
 25/58 wc papa ***** válasza:
72%

23

A fu meg kis mertekben is karos. Az alkohol nem annyira. Azert is, mert letudozod a fuvet. Igy a majad peldaul nem tudja metabolizalni, kiszurni a merget pl acetaldehyde es ettol a nyakamra iszom dologtol lesznek masnaposak, mert a vese meg a maj lebontotta rendesen ami termeszetes biokemiai folyamat. A letudozott hulyeseget meg a szervezet nem bontja le, a veraramba kerul "szures" nelkul es mindenfele dolgot okoz. Neked ugy latszik isteni jot, orvosilag, egeszsegugyileg szart. Vagy te megragni akarod? Vannak modszerek, de kozel nem lesz olyan hatasa mint tudozesnek es le is tenned azonnal es visszaternel a tudozesre.

febr. 29. 11:00
 26/58 anonim ***** válasza:

Zacher arra hivatkozott, hogy jelenleg a drogügyek jelentős része pont csekély mennyiségű marihuána, miközben legálisan lehet hozzájutni sokkal károsabb szintetikus cuccokhoz. Alapvetően mindenki jobban járna azzal, ha legálisan lehetne hozzájutni, egyrészt mert csökkentené a bíróságok leterhelését, másrészt akkor lehetne a kulturált fogyasztást népszerűsíteni. New York államban, miután legalizálták a füvet, felvilágosító kampányok indultak, pl. a metrón. Azt, hogy 18 éven aluliak ne vásárolhassanak, szigorúan ellenőrzik, sokkal szigorúbban, mint nálunk egy dohányboltban. Már az ajtóban kérnek igazolványt mindenkitől, a ránézésre 70 évestől is.

Angliában, ahol még nem legális, a rendőrség több megyében nyilvánosan bejelentette, hogy felőlük nyugodtan lehet füvezni, ők nem fognak emiatt senkit elkapni. Egyre inkább az általános legalizálás felé haladunk.

Hogy nálunk fogják-e legalizálni? Nálunk azzal az elf barral kriminalizálnak kamasz gyerekeket, ami kb. mindenhol máshol legális. Személyesen tapasztaltam, mekkora ügyet csinálnak belőle iskolák, tankerületek, rendőrséggel, gyámhatósággal fenyegetve olyanokat, akik kettőt beleszívtak. Hol vagyunk mi a marihuána legalizálásától... Miközben a fél ország alkoholista és/vagy Xanaxon él, a fiatalok meg vegyszereket szívnak, mert ahhoz legálisan lehet hozzájutni.

Egyébként nem gondolom, hogy a fogyasztásban érdemi növekedés lenne, mert a legális fű elég drága, Borsodban tuti nem vennék meg, ott maradna ugyanúgy a kristály.

febr. 29. 11:13
 27/58 anonim ***** válasza:
67%

Remélem nem...

Amúgy a morfium is legális az egészségügyben, de nem kéne máshol is legalizálni.

Épp elég ittas vezető okoz halálos balesetet, semmi visszatartó erő nincs. Nem kell, hogy még a füvesek is növeljék a statisztikát.

febr. 29. 11:21
 28/58 wc papa ***** válasza:
100%

Zacsi nem erdekel mire hivatkozott. a fu mar legalis ORVOSI kornyezetben te meg az utcan akarod legalizalni az meg total mas. az egeszsegugyi gondokat meg elmagyaraztam. semmi ertelme bevezetni, hogy legalis legyen es a boltban meg tudd venni.

Tovabba nem mindenhol vezettek be az USA ban a legalizalasat.

A xanax meg panikosoknak van. Az hogy megint MERTEKKEL es ORVOSI UTASITASSAL kell hasznalni. De par tinike meg fiatal felnott dogire eszi es fuggo lesz az mar lenyegtelen.

Egyebkent mi a jo budos francert akarjatok ennyire legalizalni a fuvet ugy oszinten? Mert az egeszsegugyi gondokat leirtam, nezzen barki utana. Euforia? Aludni? Vagy mi? Poenkodni? Haverokkal tarsasagban valamit csinalni? Mar a cigi meg e-cigi ott van ahhoz. Nem ertem mi ez a nagy vagy a fu irant mi hajt titeket. Irjatok mar le.

febr. 29. 11:25
 29/58 A kérdező kommentje:

28# hát szeretnénk feldobni a hangulatunkat és maskep nézni a világot .nyugodtan streszmentesen szorongás nélkül élni .

Persze az is plusz jó dolog lenne hogy jó mélyen aludni kipihenten ébredni .

Én alkohollal szoktam elérni ezt a kicsi tudatmodositast olyan 3 4 naponta csak jó lenne valami mást is kipróbálni valami új nézőpontot latni.

Sajnos egy buval ba.szott világban élünk ahol minden le van szabályozva túl van nepesedve és semmi öröm nincs itt.

febr. 29. 11:52
 30/58 wc papa ***** válasza:
52%

29

Ertem. Szoval total nincs legitim valasz a kerdesemre, hogy miert jo fuvezni azon kivul, hogy hangulatemelo. A maskepp nezni a vilagot olyan jo pl. vezetes kozben? Stresszmentesen meg nem lehet elni, ez benne van az eletben. Egyedul csak a "hangulatjavitas" amiert akarjatok, ami sejtem euforia-szeru, es aludni is akartok, menjetek orvoshoz akkor. Rengeteg gyogyszer van ami erre van.

Semmi legitim valasz nincs, hogy a fuvet legalizaljak az euforia-szeru stresszmentesitesen kivul meg alvason kivul, plusz hosszu tavon ha stresszes is vagy stresszes is leszel ha nem fuvezel vagy nincs ra penzed. Akkor meg azert. Emellett felemeli a vernyomasod alvas kozben is, es stb.

Semmi ertelme. Igy is tomegszamra van kokainos meg amfetaminos itthon. meg ahogy irtak sort ivo is aki hasonlo modon akar megnyugodni es nezd mi a vege, fuggoje lett. A cigi ugyanez (nikotin), fuggoseg es a katranyt is szivod. Tarsasag belevisz mert "mi vagy te nyuszika hogy nem ciggantozol?" Nagyobb esellyel rakos leszel, tudodet meg a nyelocsovet, szajureget kikeszul.

Ezek is mind "utcai" drogok, a bor az kultura eredetu. Nem azt ontik a fejukre aztan a szajukba a sor ivok meg a palinkasok.

Nincs ertelme, barki barmit mond. Csak euforia vagy hasonlo hatast akarnak, mert fuggok vagy ki akarjak probalni mert valaki azt mondta hogy x es y holott mar o is egy trabant ember lesz 5 ev mulva. Es komolyan csaladalapitas? 12 eves gyerekednek mondod "bocsi most fuvezek hagyj legyszi egy olyan par orara" vagy mi? Rohejes.

febr. 29. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!