Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz hozzá, hogy a...

Mit szólsz hozzá, hogy a baloldal idején alig voltak elítélt pedofilok?

Figyelt kérdés
[link]

febr. 28. 11:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%

Ez a fideszkormány is csak azért kezdett el látványosan foglalkozni ezzel a témával, mert kiderült, egy évvel korábban kegyelmet kapott egy ilyen ügyben érintett elítélt személy és a saját embereik írták alá, a szintén a saját köreikben mozgó emberek lobbiztak ezért a kegyelemért.

Nyilván előtte is voltak pedók, ahogy ilyen elítéltek is, de nem volt a mostanihoz hasonló kegyelmi botrány ekkora visszhanggal.

febr. 28. 11:52
 12/26 anonim ***** válasza:
49%

Amúgy nem baloldal-jobboldal téma, ez most tisztán elméleti szinten merült fel bennem: szerintetek mennyire tükrözi egy kormány sikerességét, hogy hány ember ítél el? Ha mondjuk több tolvaj ül börtönben, az szerintem simán jelentheti azt is, hogy több volt a lopás.

Én valahol úgy gondolom, hogy a sikeres gyerekpolitikát abban kellene mérni, hogy mennyi az abuzált gyerek. Valójában még ez is k.rvára félrevezető, mert ha elkezdek foglalkozni a problémával, akkor kiderülnek eltitkolt esetek, tehát megnő az ISMERT esetek száma, amit aztán elővehet a bármelyik politikai oldal.

Mindenesetre nekem az, hogy több pedofil ül börtönben, az semmilyen módon nem bizonyítja a jobboldal sikerét gyerekvédelemben.

febr. 28. 11:53
 13/26 anonim ***** válasza:
71%

A "baloldal" idején nem fordult elő, hogy miután egy újság egyébként hivatalból felfedett valami stiklit, utána a kormány egyszerűen beszünteti a működését, megajándékozza élethosszig alsó hangon két milliárd forinttal a felelőst, majd megpróbálja gerinctelen módon a saját gusztustalan és gyomorforgató dolgait a másikra kenni.

Mit csinált a fidesz? Előbb fél évig titkolózott, hogy pedofilsímogatóknak ad kegyelmet, aztán amikor kiderült, akkor megszüntette azt a kiadványt, amelyik ezt kiderítette, Novák Katalin meg kap élete végéig ingyen havi 4 millát (amit természetesen emelgetni fognak, szintén élete végéig), orbán meg megint elhárít minden felelősséget, pedig személyesen jelölte kitüntetésre.

Gusztustlana pedofilsimogató fidesz! De ha nektek ez a családbarátság...

Csak hagyjátok békén a mi gyerekeinket, mi nem szeretnén, ha az aberrációtok megnyomorítaná őket egy életre!

febr. 28. 12:15
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Támogatom. Én egyetlen pedofilt sem ítélnék el.
febr. 28. 12:15
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Kádár idején is voltak, le is csuktak egy kettőt.
febr. 28. 12:19
 16/26 anonim ***** válasza:
55%

0rbán csak kamu pedofil-ellenes intézkedéseket tett, például a külföldön működő pedofil nyilvántartás itt nem kereshető lakhely szerint -ami a lényege lenne- és a te -azaz a kereső -adatait menti el, hogy ha mégis találnál név szerint keresve, és azt elmondanád, büntethető lennél.

...és ez nem vicc!

febr. 28. 12:23
 17/26 A kérdező kommentje:
2: A rendőrség pedig a kormány alá van rendelve, és a kormány prioritásai szerint fókuszál.
febr. 28. 12:30
 18/26 A kérdező kommentje:
5: egyelten pedofil sem lett kegyelemmel elengedve a börtönből.
febr. 28. 12:31
 19/26 anonim ***** válasza:
61%

"egyelten pedofil sem lett kegyelemmel elengedve a börtönből"

Valóban nem, de szerintem értetted, mire gondoltam. Szerintem nem éppen most van itt az ideje a baloldal ekézésének.

febr. 28. 13:11
 20/26 everlight ***** válasza:

Ezzel azt is bizonyítja a Fidesz hogy nincs a börtönnek visszatartó ereje a pedofilok számára.

9.A fidesz csökkentette 14 évre a beleegyezési kórhatárt 2012 ben.

febr. 29. 22:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!