Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szoltok a ma reggeli...

Mit szoltok a ma reggeli remek filmecskehez?

Figyelt kérdés

Navalnij halala emlekere az M1 Hiradonak az volt a legfontosabb dolga, hogy ma reggelre osszeusson egy aljas karaktergyikolos filmet Navalnijrol. Halalaban beletapostak abba az emberbe, aki indulni mert putyin ellen.

Mindig azt gondolom, hogy a Fidesz media es propaganda mar nem lehet aljasabb, erre mindig alulmuljak magukat.

2024. febr. 28. 08:45
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
79%
Nézd el nekem,de a reggeli rutinom közé nem tartozik sem a tv,de főleg nem a Meleg 1 nézése.
2024. febr. 28. 08:47
 2/34 anonim ***** válasza:
22%
na, már eljutottunk oda, hogy a melegek is melegeznek.
2024. febr. 28. 09:09
 3/34 anonim ***** válasza:
0%
fikázod az m1-et de azért ezzel indul a reggeled hogy azt nézed. ki érti ezt...
2024. febr. 28. 09:11
 4/34 anonim ***** válasza:
16%
A Nyugat-európai politikusok mind arra használták a halálát hogy írjanak erről egy bejegyzést hogy politikai tőkét kovácsoljanak. Remélem róluk is írtál egy felháborodott kérdést.
2024. febr. 28. 09:12
 5/34 A kérdező kommentje:
Bocsanat nem neztem, hanem a Youtube automatikaja dobta be reggelizes kozben. Megegyszer bocsi, eszem agaban sincs ilyenekkel butitani magam, csak mire megtalaltama taviranyitot (eljatszotta a kutya), addig belehallgattam.
2024. febr. 28. 09:14
 6/34 anonim ***** válasza:
0%
nem úgy tűnik hogy ennél butább lehetnél. ez kifogásnak is nagyon gyenge!
2024. febr. 28. 09:16
 7/34 anonim ***** válasza:
30%
A yt azt rakja be ami szerinte téged érdekel. Ne hazudj
2024. febr. 28. 09:17
 8/34 anonim ***** válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=wnuc3lAMFNM Ez az? Mondjuk valóban nem volt szép Navalnijtól ez a csótányozásos sztori. Kicsit olyan érzésem volt, mint a Ruandai háborúban amikor a Hutuk a rádióban arról beszéltek, hogy ki kell vágni a magas fákat. Azt sem értem, hogy miért kéne külföldi politikusról elnevezni itthon bármit is, szerintem akadnak erre alkalmas magyar nevek is. Ettől függetlenül még meg lehet Róla emlékezni és baromira látszik ezen az egészen a Fidesz részéről, hogy nyelvfékig benyalnak Putyinnak.
2024. febr. 28. 09:22
 9/34 anonim ***** válasza:
25%

azért az m1 se semmi hogy előkaparta ezt a sztorit...

bár a grúzok patkánynak nevezése se különb.

mint ahogy a balosok is hogy ezzel foglalkoznak. kissé tényleg az látszik hogy ezeknek megmondják külföldről mit csináljanak.

talán a tek vagy a magyar rendőrség nem lelőné azt aki allahakbart kiabálva késes vagy robbantásos támadást kezdene?

2024. febr. 28. 09:32
 10/34 anonim ***** válasza:
54%

Hol volt ebben a videóban, hogy patkánynak nevezte a grúzokat???

Én megnéztem ezt a pár percet, azt láttam, hogy a vallási szélsőséges robbantókat le kell lőni, ez volt az üzenet.

Kihagytam valamit?

2024. febr. 28. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!