Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon volt valaha is...

Magyarországon volt valaha is olyan szülő, aki át akarta volna műtetni a gyerekét?

Figyelt kérdés
Már találkoztam néhány nagyokossal gyakorin, szóval gondoltam, kiírok egy kérdést, hogy valaki tud-e hozni bizonyítékot arról, hogy Magyarországon létezik-e olyan szülő, akinek az lenne az álma, hogy átműtesse a gyerekét.

2024. febr. 27. 21:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%

Ki foglakozott lmbtq, gender, nemváltó dolgokkal pár éve. Sokan nem is hallottak ilyesmiről.

Akkor most a pedofidesz a legnagyobb lmbtq, gender lobbista?

És azt tudja valaki, hogy Magyarországon évente hányan váltanak nemet, hormonkezeléssel, műtéttel? Szerintem elenyésző, talán pár tucat a 10 millióból. Azért ehhez súlyos lelki zavar kell, plusz pénz, idő, orvos aki vállalja stb.

Rendkívül komoly döntés.

Ebből az vonható le, hogy csupán bűnbakot, céltáblát keresett miniputyin.

2024. febr. 27. 22:17
 22/29 anonim ***** válasza:
4%
Én átakartam csak még, hogy van egy olyan kormány mint a miénk és segítettek a helyes útra téríteni. Segítettek nekem kilábalni ebből a fertőből. Köszönöm Viktor és köszönöm Fidesz. Ha fontos a gyermeketek élete nem csináltok ilyet.
2024. febr. 27. 23:15
 23/29 anonim ***** válasza:
96%

Visszakanyarodva a realitáshoz.

1.Ha egy csípőprotézis műtétre 3-5 évet kell várni, akkor egy nemi átalakító műtétre vajon mennyit?

2. Európában nincsen olyan orvos aki direktben kasztrálna egy óvodás korú gyereket. Eleve ütközne az orvosi esküvel.

2024. febr. 28. 00:00
 24/29 anonim ***** válasza:
88%
Én ismerek alsós transz kisgyereket. Nyilván nincs átműtve, talán soha nem is lesz (a transzok jelentős része nem akarja átműttetni magát). A családja abban támogatja, hogy az öltözködésében, hajviseletében önazonos lehessen. Egyszer hallottam, hogy két kisgyerek róla beszél: "Amúgy az a kisfiú tavaly még kislány volt". "Jé, tényleg? Érdekes." Ennyivel le is volt tudva a téma.
2024. febr. 28. 00:20
 25/29 anonim ***** válasza:
90%

23 0:00

Ez nem probléma egy pedofideszes szemében. Törvény is tiltotta már a fidesz elött is, hogy 18 éven aluliaknak a normálistól eltérő szexualitást be lehessen mutatni. Európában is így van. (valahol 16év a határ, ez a legkevesebb)

Attól még bevették, hogy bárki az óvodásokat akarja ilyesmivel traktálni.

Hoztak egy gyermekvédelmi törvényt, amivel megtiltják, amit törvény tiltott eddig is. Ez a propaganda.

Soha többé pedofidesz!

2024. febr. 28. 08:01
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Ez az egész a slippery slope effekt. Nem akarjátok ezt.

[link]

[link]

2024. febr. 28. 14:32
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezt elhiszi,az még valószínüleg hisz a gyíkemberekben és a lapos földben is
2024. márc. 2. 01:13
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nemátalakítás a valóságban úgy zajlik, hogy legelőbb 16 éves korában, maga az érintett kiskorú kezdeményezhet egy hormon kezelést, majd 18 éves korától elkezdheti a nemátalakító műtéteket.

Soha nem volt szó óvodás korú gyermekek műtéteiről.

2024. márc. 2. 05:54
 29/29 A kérdező kommentje:
köszi 28as, remélem, sokan olvassák a kommentedet olyanok, akik ezt nem tudják!
2024. márc. 2. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!