VonaGábor, jobbik volt tagja valaha visszalép a miniszterelnökségbe az életben? Mit gondoltok?
45 éves Vona. Orbán 47 évesen kezdett uralkodni, majd exponenciálisan hízni. Emellett minimum 16 évig már. Ettől még simán lehet, vegülis azt nem mondta, hogy végleg kiszállt a politikából.
Bőven benne van a kritériumban. Vona nem követné Orbán BMI-jét, hiába jobbos. Nem vagyok Vona rajongó, de ebben mondjuk Orbán ellen vagyok, mert inkább Vona mint Orbán.
Amúgy én úgy tudom, hogy beleőszülnek az elnökségbe, mint pl. Obama beleőszült a kormányzásba. Ezek szerint mások bele is híznak, de ilyet keveset láttam, aki most eszembe jut az a híres demokratikus Kim Jong Un elvtárs, ki Orbánhoz hasonlóan, formában tartja magát és az országot. Érdekes párhuzam.
De Vonára vissza; Tekintettel, hogy lemondott, és több interjúban mondta, hogy a politikát is elhagyja, de valamennyire részt szeretne venni benne a jövőben nem valoszínű, hogy nagy szerepet kap. Szóval életében esélyesebb, mint inkább halála után, szóval nem tudjuk mi a terve.
Lehet neki is elege lesz egyszer és radikálisan visszatér, amin amúgy nem lepődnék
meg. És be is következett.
Végső soron azt nem mondta, hogy totál kiszállt a politikából. Erre már mai példa, hogy EP választáson részt vesz és pártelnök a Második Reformkorban általa vezetett pártban.
Miért nem tud magyarul? Én tisztán értettem a kérdését.
Szerintem vissza fog térni és remélem is ezt, meg azt, hogy sikerrel fog járni. Neki valamiért tudok szavazni kis bizalom morzsát.
Az hogy volt-e vagy sem, annak mi köze a magyar nyelvhez?
Ha azt írom, hogy: Kétszer kettő az egyenlő öttel. Akkor nem tudok magyar, de ha azt írom, hogy: Kéccer ketö egyellö negyel. Akkor tudok magyarul?
Nem értem, hogy a magyar nyelvtudásnak mi köze van annak igazság tartalmához. Nem attól tud valaki magyarul, mert helyes állítást ír, hanem hogy azt a magyar nyelvtan szabályainak megfelelően írja le.
Aki azt írja, hogy a Föld lapos, az miért ne tudna magyarul? Nem magyarul írta? Melyik nyelvtani szabályt szegte meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!