Lesz valaha pedofil büszkeség napja, vagy valami hasonló?
Figyelt kérdés
Sokat beszélnek a pedofilokról mostanában a tv-ben, meg a nekik tett engedményekről, de vajon eljuthatunk addig, hogy lesz pedofil büszkeség napja is?2023. okt. 9. 10:27
1/27 anonim válasza:
Milyen engedményeket tettek a pedofiloknak???
2/27 anonim válasza:
Amig jogállamban élünk, ilyenre nem kell számitani. Arra viszont igen, hogy amig a magyar kormány a helyén marad, a jogállamiság egyre inkább csorbulni fog. Tehát, ha valaki meg szeretné védeni az összes gyereket az összes pedofiltól, aki lehet, akár kormánypárti, akár elembétékú tag, annak azt tanácsolom, hogy a jogállamiságot kell erősiteni, mert az tudja megvédeni a gyerkeket a bűncselekményektől és jog tudja őket felelőségrevonni.
3/27 anonim válasza:
Ha így folytatódik, akkor simán.
Egyre több politikusról derül ki, hogy pedofil, és a saját oldala mindig megpróbálja eltussolni. Ebből én azt veszem le, hogy a politikusokat ez ma már nem zavarja, csak a másik oldal lejáratására használják.
A pedofilok meg nyilván vérszemet kapnak majd és ők is jogokat követelnek majd. És majd eljutunk oda, hogy be akarnak járkálni óvodákba "érzékenyíteni" a gyerekeket, mondjuk azzal, hogy szexuálisan abúzálják őket állami segédlettel. Amit most a melegek akarnak és nyugaton csinálnak is.
4/27 anonim válasza:
Nekem is az lenne a kérdésem, mint #1-nel, milyen engedményeket tettek nekik??
5/27 anonim válasza:
A fidesz mindrn évben tusványoson tartja.
6/27 Kroms válasza:
Már van, úgy hívják, hogy "Pride". A "+" jel az LMBTQ végén rájuk utal. Itt még ezt nem merik annyira nyíltan hirdetni, mivel tudják, hogy a társadalom nem nézné jó szemmel, de a "fejlett Nyugaton" nyomulnak ezerrel. Már azt is kitalálták, hogy nevezzék őket pedó helyett inkább MAP-nek ("minor-attracted person"), mert az kevésbé sérti az érzéseiket. A libsibb városokban már rendszeresek a "gyerekbarátként" hirdetett rendezvények, ahol sminkelt hímr1ngyók rázzák a seggüket, vagy éppen dildókra lehet karikákat dobálni.
7/27 anonim válasza:
A kérdés provokatív.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
9/27 anonim válasza:
Nem tudom, nem vagyok tisztában az egyházi ünnepekkel.
10/27 anonim válasza:
Ha LMBTQ-n múlik, előbb-utóbb biztos, hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!