Több mint 860 millió forint ment sms-ekre, adatbázis építésre, online hirdetésekre a baloldalon. Guruló dollárokból! Az USA miért avatkozik bele a magyar politikába?
Nem csak 860 millióról van szó, hanem kb 4-5 milliárd forintot kaptak külföldről. A baloldali politikusok nem tudtak elszámolni vele. Mindegyik azt mondta, hogy nem tudja hol a pénz...
https://www.youtube.com/watch?v=g2M4VLjFX6I
"A fidesz meg a mi pénzünket költi propagandára."
Szerinted!!
Ha nem tetszik a hazád, ellehet menni!! Árulókra nincs szükség!!
"nem csak szerinte, szerintem is."
A te pénzedet is költi a Fidesz??
"igen."
Gondolom te is nagytőkés vagy, estleg hercegi-bárói családból származol,(csak mondom, hogy e rétegnek semmi gondja) és sok-sok millióval megkárosított a jelenlegi kormányunk.
De!!
Hogy károsított meg a Fidesz??
17, elhiszem, ha nem hiszed, de igazolt családfám van róla, hogy a családomnak nemesi földjei voltak Magyarországon a 19. századig, majd vissza kellett őket szolgáltatni, igazolásom van a nemesi származásomról.
Orbán nem megfelelően használja fel a befizetett adómat, az én ovlasatomban, ellopja őjet és saját ize szerint használja.
"Orbán nem megfelelően használja fel a befizetett adómat, az én ovlasatomban, ellopja őjet és saját ize szerint használja."
Ezt honnan tudod?? Ki mondta?
Mások adói nem számítanak, csak a tiéd?? Miért van hatalmon a Fidesz 14 éve?? Az előző kormány miért bukott meg??
19, nem kell senkinek sem mondania ahhoz, hogy legyen véleményem, magamtól is tudok véleményt alkotni.
Én mondom, hogy ellopja és saját politikájának igazoláására használja a befizetett adómat, anélkül, hogy az alkotmányban foglaltak szerint járna el.
Senki sem mondta, látom magamtól is, mi megy az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!