Tényle lesz nyilvános adatbázis amiben a melegek szereplnek?
Figyelt kérdés
Több helyen is hallottam, hogy lesz valami puklikus adatbázis ahol le tudod kérdezni hogy valaki meleg e.
Ez igaz?
Én támogatnám mondjuk az ötletet, jó lenne lecsekkolni az új arcokat akiket felvesznek meló helyre
2021. jún. 30. 16:21
1/6 anonim válasza:
Igen,lesz puklikus adatbázis,de csak a pedofilokat listázzák majd.
2/6 anonim válasza:
Szerencsére itt még nem tartunk és nem is fogunk. Az elítélt pedofilokról akarnak létrehozni egy adatbázist, de ők bűnözők.
3/6 anonim válasza:
Már most is van, lásd: fideszes képviselők listája.
4/6 anonim válasza:
A sírkövekre a homofóbokat kell listázni, akár előre is.. majd odajuttatni azokat .. ahova valók.. A munkahelynek mi köze, ki mit hogy szeret ??? Még a fidesz - kommunizmus van ott ez számít ???
5/6 anonim válasza:
Én is támogatnám, lenne hol partnert keresnem.
6/6 Lacás1976 válasza:
Onnan csak egy lépés a haláltábor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!