Megbírságoltak készenléti rendőrök szemetelés miatt. A szabálysértés bekerül valami adatbázisba?
Figyelt kérdés
Az erkölcsi bizonyítványomat ettől függetlenül még kiadják?2021. ápr. 5. 21:52
1/11 anonim válasza:
Nem. Semmi bajod nem lesz tőle az anyagi veszteségtől eltekintve. Engem alkoholfogyasztásért büntettek meg közterületen. Befizettem a pénzt, és kész. Ez direkt úgy van kitalálva, hogy FIZESS.
2/11 anonim válasza:
nagyon el kell valamit szúrni ahhoz, hogy neked valamit beleírjanak az erkölcsi bizonyítványodba
3/11 anonim válasza:
Adatbázisban benne van, de csak informális jelleggel (szabálysértés esetén info, hogy nem az első vétség, ami súlyosbító tényező lehet), erkölcsi bizonyítványra ez nincs hatással.
4/11 anonim válasza:
Fél döglött lovat bsztál az ut közepére?
6/11 anonim válasza:
Én múltkor egy negyed elő lovat.
7/11 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. És ha nem fizetem be a pénzt meg nem megyek el társadalmi munkara akkor mit tudnak velem csinálni?
2021. ápr. 6. 16:36
8/11 anonim válasza:
Bezárnak, leülöd a büntetést, de az már bekerül az erkölcsi bizonyítványba.
9/11 anonim válasza:
Hát ritka nagy ostobaság lenne nem kifizetni a büntetést. Ha nem fizeted ki, akkor egyrészt baromi nagy késedelmi pótlékokat fognak a nyakadba varrni, másrészt ha nagyon nem bírsz magaddal, le is fognak ültetni.
Hidd el, az állam megbünteti azt, akit meg akar büntetni. Nincsenek kibúvók.
10/11 anonim válasza:
bűncselekmények kerülnek be az erkölcsi bizonyítványba
de ebben az esetben akkor is beleírják, hogyha csak pénzbüntetést kapsz
szabálysértés akkor sem kerül bele, hogyha az elzárást választod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!