Hogy lehetne ilyen adatbázist létrehozni?
Arra gondoltam, hogy kéne csinalni egy publikus adatbázist, ahol a felhasználók közzétehetik a településük etnikai összetételét. Így csinálhatnánk egy orszagos térképet. Sokat segítene többek közt fiataloknak, akik lakást szeretnének vásárolni, vagy kirándulóknak.
Leginkább a "roma" polulációra fókuszálna, illetve közzé lehetne tenni, hány néger/arab/tengerimajom él az adott településen. Ez sem utolsó szempont, mivel a nagyobb városokban rengeteg van.
Hogy lehetne kivitelezni a fent leírtakat?
Csinálsz rá egy website-ot.
De persze nyilván egy retardjobber szobafestő vagy, így aztán fogalmad nincs erről a szakmáról.
Úgyhogy mondjuk felfogadsz egy profi fejlesztőt. Én laza 10 misiért megcsinálom neked.
#1 Kösz, nem kell, szerintem menne nélküled is. További jó szórakozást a prideon.
#2 Biztos lehetne moderálni, vagy megoldani, hogy ne hasznaljak az oldalt.
Külföldi szerveren lennének jogi akadályok? Vagy meg lehetne oldani, mint ahogy a kurucosok is tették? Nem lenne jó, ha lesújtana a hatágú csillag.
#3 Ki van csukva, hogy hiteles legyen. Nem bemondásos kéne, ahol olyanok jönnek ki, mint wikin, hogy 98% magyar, 56% cigány, 30% "nem valaszolt".
Ezt ideális esetben magyarok moderalnák, illetve tennék közzé az adatokat, hogy segítsék honfitársaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!