A Dopeman nevű 60+ éves bácsika is fidesz-megafonos influenszer, mint Far Right Ádám, vagy Trombitás Kristóf?
Ő rá gondoltam:
https://www.youtube.com/watch?v=efocLVajJ1I
Ha ő is megafonos, akkor vele akarják megfogni az idősebb korosztályt?
De akkor ugyanez elmondható a baloldali sztárocskákra is. Gálvölgyi, Hernádi, Alföldi, Osváth, Puzsér, Pottyondi, Koncz, Bródy, lehetne sorolni.
A különböző iskolai végzettségeket le lehet szólni. Én pl. a bölcsész szakokat nem tartom sokra, alibi szak és még haszontalan is.
Igen? Gálvölgyinek hangját se hallani és a többit se hallottam dicsőíteni bármelyik politikust. Ne mintha érdekelnének. Úgy látszik téged ezek jobban érdekelnek, mint engem.
Pityinger úgy dícséri Orbánt, mint egy hős szerelmes. A társai, Curtis, Feró, Győzike szabályosan tepernek a pártban. Érted? A pártban.
A legutóbbi tüntetés is független volt. Okoska. Látszik, hogy azt sem tudjátok, mi volt. Farhát Ádám ment ki égetni magát, eljátszani hogy őt ott bántják. Nem bántották, csak kinevették. Nem politikai zászlók alatt vonultak ki az emberek. Annyi volt a közös, hogy ők is rühellik a fideszt. Én is. Akkor balos vagyok? Nem. Dicsőítem valamelyik politikust? Nem. Össze sem lehet hasonlítani azt, amikor valaki nyakig akar merülni a fideszben a kínált előnyökért, vagy csak elege van a fideszmaffiából.
Ez a bubbhista izé nem végzettség. Hanem egy nagy semmi. Tökéletes szombóluma ez az ember a fidesznek. Az egész csak egy kirakat.
Nem, mi? :) Azért én úgy gondolom, nagyon elfogult vagy és szereted a kettős mércét. :) Okoska. :)
Érdekes, hogy amikor Dopeman a 2010-es évek elején Orbánt szidta, akkor nagyon kedvelték a baloldaliak. :) Az a baj veletek, hogy ha pl. ma kiderülne bármelyik balos sztárocskáról, hogy Fidesz szimpatizáns lett, abban a pillanatban olyan gyűlöletcunamit zúdítanátok rá, hogy csak na. Emiatt a gondolkodás miatt fog még sokáig a Fidesz hatalmon maradni, ami nagyon nem jó. Főleg a 2/3. De amíg így viselkedtek, nem lesz változás.
Mi a kettős mérce? Nem bírom a fideszmaffiát és részemről ennyi a történet. Nem tolom semelyik másik párt szekerét. Veled, Pityingerrel és a többi fidesz szekértolóval ellentétben. Nem vagy valami erős összehasonlításokban, igaz, okoska?
Amikor a hungarocell fejet rugdosta? Nemhogy kedvelték a baloldaliak, hanem fellépett az MSZP rendezvényén előadóként. Akkor az MSZP szekerét tolta, onnan remélt valamit. Most a fidesz szekerét tolja, mert onnan remél valamit.
Jaj de félek a 2/3 miatt. Én és kik viselkednek így? Én, aki látom, hogy a fidesz egy maffia? Kezdjek el én is nyalni orbánnak (szándékosan kisbetűvel), hátha attól nem lesz kétharmad? Te észlény. Ugyanúgy hazudtok és orbán (megint szándékosan) is ugyanúgy hazudik éjjel és nappal, mint gyurcsány tette (ő is direkt kisbetűvel).
Hogy is volt most ez a pedofilvédős eset? Csak nem most is oda és vissza hazudoztak a fideszesek? Még el se ült az egész, orbán balázs (kisbetűvel) most hazudott megint egy jót, megmásítva az egyik EU-s nyilatkozat értelmét kivágva abból egy fontos részletet. A fideszes vezetők a ti, fidesz rajongó arcotokba hazudnak. Élvezitek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!