A Dopeman nevű 60+ éves bácsika is fidesz-megafonos influenszer, mint Far Right Ádám, vagy Trombitás Kristóf?
Ő rá gondoltam:
https://www.youtube.com/watch?v=efocLVajJ1I
Ha ő is megafonos, akkor vele akarják megfogni az idősebb korosztályt?
Látjátok, ez a gond. Ha bezzeg a baloldal szekerét tolná, akkor intelligens, jó fej, stb. lenne. :)
Amíg azt hittétek, a Curtis megy a tüntetésre, hogy odavoltatok érte, hogy milyen király csávó, de amikor kiderült, hogy nem megy, azonnal drogos, bűnöző, pedofil simogató lett.
Csináljátok csak, érik a 2/3.
Dopeman 49 éves, te agyoniskolázott.🤦♀️😅
Csak már kicsit sokat ivott, drogozott.
Olvasom a kommenteket nála és mások is észrevették, hogy mennyire öregnek tűnik. Vannak 65 éves és idősebb ismerőseim, ők néznek ki így. Az egyik ilyen 60-as idősebb rokonom még fiatalabbnak is tűnik nála.
Egyáltalán nem 50-esnek tűnik. 50-eseket is ismerek és nem néznek ki ilyen idősnek, egyiknek másiknak fiatal barátnője van.
Megdöbbentem, amikor valaki itt írta, hogy ez a Dopeman becenevű úr csak 49 éves.
Ha az agyoniskolázottat rám értetted, főiskolai műszaki diplomám van. Ez nem tudom, mennyire számít agyoniskolázottnak. Szerintem semennyire. Lehet, hogy egyesekhez képest igen.
Ha már szóba jöttek a tanulmányok, utánaolvastam. Dopeman úr valamilyen teológiai tanulmányokat folytatott? Ahol ezt olvastam, ott nem írták, hogy milyet. Tudja esetleg valaki?
"Igen, ugyanolyan suttyó, bűnöző, tanulatlan bunkó mint a többi."
Nem sokat tudsz a mostani Dopeman-ról.
Az utóbbi években nagyon megváltozott, pozitív irányba.
Lediplomázott, videói között vannak olyanok is, amik kifejezetten filozofikus jellegűek. Az embereket békére inti. Hajdu Petinek mondta, hogy ő járt a harag útján (múlt időben). A lányát is tisztességesen neveli, mesélte, hogy nem is káromkodik előtte. Mai napig sportol.
Bűnöző egyébként sosem volt, de a bűnöző életmódról rappelt. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a gengszter rap műfajban van otthon. Egyébként aranylemezes előadó, aki másoknak is egyengette az útját. A legnépszerűbb felfedezettje természetesen Majka.
Én nem látom 60+-nak. Persze mindenkiről lehetnek rosszabb és jobb fotók, lehet te pont egy előbbit láttál.
Persze nem is élt egyszerű életet, ivott, drogozott, az éjszakában élt. Emellett van egy down szindrómás 40 éves húga, akinek az ápolásából igencsak kiveszi a részét. A nagyszüleit pedig brutális módon megölték.
Pityinger László ugyanúgy érdekből áll be egy párt mögé, ahogy a többi másodrangú sztárocska.
A párt táborával most nagy az összeborulás. Elég lesz egy véletlen rossz szó és neki esik az egész tábor.
Csak egy látszatember. Beleillik a társaságba. A buddhista főiskola szerűségre azok mennek, akik valamelyik büfészakot sem tudnák elvégezni. Fel akarják mutatni, valamit mégis elvégeztek. Van rá egymilliójuk és idejük. Valami izé, amivel sehol nem lehet elhelyezkedni. Nehogy már valaki elájuljon ettől. Még egy büfészakos végzettséget is százszor többre tartanak. Látszatnak jó.
Írta valaki, hogy itt oda lennének tőle ha a baloldal szekerét tolná és hogy Curtisről is azt hitték király csávó amíg ki nem derült, mégsem megy a rendezvényre. Az nem pártrendezvény vagy párttüntetés volt okoska. Nem dicsőítették egyik párt vezetőjét sem. Velük ellentétben Pityinger gyakran dicséri Orbánt. Feltűnően teper.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!