Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Felsőzsolcaiak tényleg...

A Felsőzsolcaiak tényleg ennyire bunkók?!

Figyelt kérdés
A híradóból értesültem, hogy a Felsőzsolcaiak nincsenek megelégedve a sorsukkal, mert bár szép új házakat építettek nekik ingyen, a hőszigetelést nem akarja finanszírozni az állam. WTF?! Persze a TV2-n úgy tálalták, hogy a szemét állam nem szigeteli be szegény emberek házait. Komolyan elgondolkodom ilyenkor, hogy milyen nép is vagyunk mi? OK, elvitte a házukat az árvíz, de nem örülniük kellene, hogy kaptak helyette vadonás újat? Amennyire Én láttam, nem is akármilyet. Ahelyett, hogy a földhöz vernék a seggüket örömükben, olyan dolgot követelnek, amiket még a tehetősebb családok is csak évek alatt spórolnak meg... Szégyen gyalázat, hogy amíg mások a vörös iszappal küzdenek, Ők azon nyehegnek, hogy nem szigetelik be a házukat... Persze, lehet rá hivatkozni, hogy mekkora bajba kerültek. De mi van azokkal, akiknek önhibájukon kívül leég a házuk, vagy a földcsuszamlás viszi el, vagy bármi más, rajtuk kívül álló okból vesztik el az otthonukat? Nekik ki épít házat? Sokan nem fognak velem egyetérteni, de engem mélységesen felháborít, hogy egy ilyen kiszolgáltatott helyzet után, a mai gazdasági és politikai helyzetben a kormány a kezét nyújtja, de jó magyar szokás szerint mindjárt az egész kar kellene...
2010. okt. 24. 20:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%

"e nem örülniük kellene, hogy kaptak helyette vadonás újat? "

Tudod télen nem árt a hőszigetelés! Az állam feladata, hogy megvédje és segítse a rászoróló állampolgárait!

-.-

2010. okt. 24. 20:09
 2/18 anonim ***** válasza:
20%
ennyi erővel ingyen sátrat is kaphattak volna, te gyökér
2010. okt. 24. 20:10
 3/18 A kérdező kommentje:
Miért a Ti házatokon van szigetelés? A mienken nincs. Sőt, az utcában egyetlen házon sincs. Még sem fagyunk meg télen. A könnyűszerkezetes házak sem igényelnek plusz szigetelést. Ugyanúgy szigetelnek, mint a rendes téglaházak.
2010. okt. 24. 20:11
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

Biztos, h van a házotokon szigetelés, nem is értem, h hogy lehettek ekkora marhák a kivitelezők, h nem szigetelt házakat építettek.

Laktál te már nem szigetelt házban? Mert én igen, és borzalmas a sok penész, meg hogy hiába van teljesen befűtve, abban a pillanatban, h elmész a kályha mellöl már szinte látod a saját leheletedet.

2010. okt. 24. 20:25
 5/18 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDDD Vazz... Nem vízszigetelésről van szó. :) HŐ(!!!)szigetelés. Tudod mi az? Mikor azokat a fehér kockákat pakolják a ház oldalára, na az a szigetelés hiányzik ezeknek a jóembereknek.
2010. okt. 24. 20:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

kérdés, h előzőleg volt e hőszigetelés a házukon.

amúgy komolyabban nézve az árvíz nem állami hibából érkezik, kivéve ha a hülye önkormányzat hagyja, hogy ártérbe építsenek házat az emberek. ez utóbbi esetben jogos, hogy minimum ugyanolyan házat adjanak nekik cserébe(ha nem volt hőszigetelés, akkor nem kell) (nem ártérben), ha nem az állam hibája, akkor biztosítás híján nem köteles semmire.

2010. okt. 24. 20:32
 7/18 A kérdező kommentje:
És még is kapnak. Pont erről van szó. Még sem elég nekik... :( Ilyen nép a magyar.
2010. okt. 24. 20:35
 8/18 anonim ***** válasza:
49%
Hát nem tudom, ha nekem felépítettek volna ingyen egy vadiúj házat, akkor én inkább csöndben maradnék és nem reklamálnék, hogy ez meg ez hiányzik.
2010. okt. 24. 20:36
 9/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem mind bunkók. Am:

A kivitelező csinálja meg rendesen, szigetelje le úgy, hogy jó legyen.

Ők meg örüljenek mert ha a hajléktalanok nem kapnak ingyen házat akkor ők milyen alapon?

Meg am ezekszerint biztosítást fizetni felesleges, hiszen az állam majd ad ingyen?

Meg a

2010. okt. 24. 20:39
 10/18 A kérdező kommentje:

"A kivitelező csinálja meg rendesen, szigetelje le úgy, hogy jó legyen."

Sima hagyományos könnyűszerkezetes házakat kapnak, olyat, amilyet Te építtethetsz magadnak 150ezer/négyzetméterért. Tehát nem műszaki hiányosságról van szó, hanem a plusz hőszigetelésről, ami még csak most van terjedőben. Biztos láttad, mikor azokat a fehér kockákat pakolják a házak oldalára...

2010. okt. 24. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!