Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem volt őszintétlen ez a...

Nem volt őszintétlen ez a tegnap esti “gyermekvédelmi” tüntetés?

Figyelt kérdés
Úgy értem a gyerekek védelme mintha csak egy ürügy lett volna egy Fideszellenes demonstrációra. Ha ez volt a terv, akkor miért kellett ehhez eszközként használni néhány pórul járt gyereket? 2 éve a fidesz hergelt a melegek ellen a gyerekvédelem jelszavával, most a “balos” ellenzék használja fel a gyerekvédelem szólamát a fidesz elleni hergelésre. Rohadtul kiabrandito.

febr. 17. 05:36
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
81%

20, az általad emlitett eset végén, senki sem lett elitélve, a vádlott -ami nem jelent még itéletet, hisz azért vádlott-, öngyilkos lett a cellájában, eredmény nélkül lezárták az ügyet, ráadásul, még a mozgalomhoz sem lehetett kötni azt az ügyet, mert nem volt tag az illető.

Itt biróság mondta ki, hogy a bicskei ember bűnös és egy elitélt bűnöző kapott kegyelmet, még a másik esetnél még elitélt bűnöző sem volt, nemhogy kegyelem.

febr. 17. 08:16
 22/47 anonim ***** válasza:
20%
19, Honnan tudod?
febr. 17. 08:19
 23/47 anonim ***** válasza:
68%
22, onnan, hogy, ha lett volna ilyen eset, most a teljes megafon, ettől lenne hangos és a teljes kesma ezt ordibálná.
febr. 17. 08:22
 24/47 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, én nem igazán követem a politikát, tüntetni is életemben most először voltam. Hogy mi ellen tüntettünk? Az ellen, hogy egy kormány megengedhesse magának, hogy pedofilokat mentsen fel, csak azért, mert cimborák. Meg hogy a lemondott Novák Katalin havonta 4 milliós támogatást kapjon élete végéig, nyilván a mi adónkból, mi másból. Mi ez, ha nem vérlázító? Ha ezt szó nélkül tűrjük, akkor még nagyon sokmindent meg fognak engedni maguknak, ami egy demokráciában elfogadhatatlan.

Úgyhogy összességében ez egyáltalán nem egy kormányellenes tüntetés volt, hanem egy súlyos probléma elleni, amit a kormány követ el. Következmények nélkül lehessen molesztálni árva gyerekeket? Te ezt támogatod?

febr. 17. 08:47
 25/47 anonim ***** válasza:
19%

de. kevés dollárért nem kell nagy dolgokra számítani.

az ellenzék a napraforgóságára is rámutatott ezzel már sokadjára.

amikor a fidesz azzal kampányol hogy ő nem engedi be a transzformátorokat az óvodába, az ellenzék meg lökdösné őket be.

most meg hogy pedobotrány van a fidesznél az ellenzékiek a leghangosabbak.

valójában az ellenzék csak tükörcselekményekre képes.

febr. 17. 08:53
 26/47 anonim ***** válasza:
8%

26: amikor azt írtam hogy "amikor a fidesz azzal kampányol hogy ő nem engedi be a transzformátorokat"

ezt NEM ÉN MONDTAM, ezzel érveltek a megafonosok.

de látom sokaknak gondot okozott az értelmezés mert csak lepontoztak.

febr. 17. 09:22
 27/47 anonim ***** válasza:
9%
Nagyon szánalmas, ès nevetsèges volt a tüncikèzès.
febr. 17. 14:45
 28/47 anonim ***** válasza:
77%
#27 ja, tök szánalmas elítélni a pedokat. Csak nem te is az vagy?
febr. 17. 15:02
 29/47 anonim ***** válasza:
45%
28, a jobboldalon az a tüncikézés normája, ha fociultrák gyújtják fel a fél várost. Amig nem ég legalább a tv székház, addig az nem tűntetés nekik.
febr. 17. 17:01
 30/47 A kérdező kommentje:

28:

Ne komolytalankodjunk már, a tüntetőknek fogalma sincs arról, hogy milyen a magyar állami gondozási és gyerekvédelmi rendszer.

Aki meg tudja, az azt is tudja, hogy nemzetközi összehasonlításban kifejezetten jó.

Nem véletlen, hogy még a bántalmazott gyerekek is vissza akartak oda menni, mert a szexuális visszaélést leszámítva a rideg külvilág hoz képest paradicsomi állapotok voltak és vannak ott.

Vannak egyedi visszaélések? Igen vannak. Az adott esetben minden érintett bűnhődött? Igen.

Tehát a gyerekvédelem ügye itt csak ürügy volt, eszköz a Fidesz karaktergyilkolására. Rászolgált egy ilyen pofonra a Fidesz? Rá, mert maguk is sokszor csinálják ezt. Elegáns volt ez? Szerintem nem, hazug és cinikus, azaz fideszes stílusú volt.

febr. 17. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!