A mai tüntetés azt bizonyítja, hogy az emberek változást akarnak, de nincs olyan ellenzéki erő, aki képviselni tudná, egységbe tudná fogni ezeket az embereket?
Sajnos nem, 50 000 ember egy 2 milliós városban teljesen jelentéktelen.
Nézd a békamenetre a fidesz félmilliós tömeget össze tudott szerezni.
Másrészt ezek politikailag potya ügyek, nincs kihatással az emberek életére csak egy csúnya botrány. Az ami kihatással van például a giga áfa,az egészségügy állapota és még lehetne sorolni az valahogy nem mozgat meg nagy tömeget.
Szerintem meg itt lenne az ideje a valódi ellenzéki erőnek.
És egy tüntetésen nem beszédeket kellene hallgatni, meg hőbörögve kiabálni, hanem megostromolni a fideszpropaganda székházát és a földdel tenni egyenlővé.
500 ember is elég lenne,nem kell hozzá fél millió.
1-es, látjuk sikerült találni egy megfelelő viszonyítási alapot, Budapest lakosságának létszámát. Ezért biztos jár nektek az elvtársi szájrapuszi Rogántól. Jó, hogy nem az egész magyar lakosság számához méritek.
Én inkább ahhoz mérném, hogy az eddigi ellenzéki tüntetésekhez képest ez nagy létszámbeli előrelépés. Ahhoz képest is nagy előrelépés, hogy a facebookon 20-25 ezren igazolták vissza, hogy mennek és dupla annyian mentek ki. Ez általában fordítva szokott lenni, sokan jelzik, hogy részt vennének és kevesen mennek.
Azt nem értem, hogy ez a nép nem tud/nem akar önálló lenni? Nem tud/nem akar/képtelen az önálló gondolkodásra? Állandóan ez a szöveg megy:
"...nincs olyan ellenzéki erő...".
Más megoldás nincs?
Kapnánk egy másik Vezírt, aki vagy jobban megszivatná a zembereket, vagy harmatgyenge lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!