A CIA pattintotta ki a pedofilbotrányt amibe megbukott magyarország köztársasági elnöke?
Figyelt kérdés
febr. 16. 17:05
1/8 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy ki tette, de örökre hálás leszek neki, még akkor is, ha élete végéig névtelenségbe burkolódzik.
2/8 anonim válasza:
Ha valami:
-kellemetlen
-összeegyeztethetetlen a világnézeteddel
-árt azoknak, akikben hiszel
akkor azt feltétlenül csak a CIA tehette. Vagy a gyíkemberek. Vagy az Argentínába menekült Hitler. De semmiképpen nem azok, akik feletted uralkodnak, és a szemed előtt vannak.
3/8 anonim válasza:
#1 Egyet értek. Egy kivétel azonban mégis csak van, ha Lázár János áll az ügy mögött. De ezt már sosem fogjuk megtudni, legfeljebb csak akkor, ha valami csoda folytán úgy alakulnának a dolgok, hogy mégis megkapja az annyira áhított kastélyait.
4/8 anonim válasza:
Nyilván nem ők hanem Soros Brüsszel Gyúcsány Merkel Zelenszkij migránsok pedagógusok lmbtq stb.
5/8 anonim válasza:
Megbízható forrásból tudom, hogy CIA-s békaemberek ürgebőrbe varrt pedofilikat csempésztek be az országba.
6/8 anonim válasza:
Novák Katinkánk robbantotta ki a pedó botrányt, már akkor, amikor aláírta a kegyelmi kérvényt, akkor gyújtotta meg a kanócot, csak most durrant. Balog padrénk keverése, még ha olyan rámenős is volt, nem tette számára kötelezővé, hogy saját kezűleg aláírja az a kibaxott papírt. Mondhatta volna a következőt: Zolikám, tudod mindent is megtennék érted, de ha ezt aláírom, és kiderül, akkor úgy belebukunk, mint Rottenbiller. Márpedig itt mindenki mindenkit árgus szemekkel figyel hol mit hibázik, az ellenzék egy ilyen ügyre úgy csapna rá, mint gyöngytyúk a takonyra, olyan nincs hogy ez ne derülne ki. A fószerunk így is könnyen megúszta, házi őrizetben azt a pár napot már kibírja, tiszta erkölcsit hát azt bukta, így járt.
7/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a szíriuszi Ősmagyarok bujtották fel a CIA-t is ( teljes titokban) vezető Sorost.
Ironie Off.
Egyszerűen nem számítottak arra, hogy ez ki fog derülni.
Most beszántják a Kúria weboldalát, ahová ez kikerült.
Több aljasságuk nem fog nyilvánosságot kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!