Fideszesek, szerintetek rendben van az, hogy a pártotok és a gazdáitok semmilyen szinten nem állt ki a köztársasági elnök mellett a pedóügyben?
1. Ne magadból indulj ki, nekem nincsenek gazdáim.
2. Sajnálom Novák Katalint, hibázott, ráadásul pechjére egy olyan ügyben, amit jó nagyra is fújt a baloldal.
3. A Fidesz frakcióvezetője elmondta, a jobboldalon az ilyen súlyos hibáknak is van/ kell legyen következménye, a baloldalon a bűnöknek sincsen.
4. Ergo a baloldalon erkölcsi szempontból sokkal nagyobb a katyvasz, köszönöm szépen, maradok a Fidesznél .
4# 1. Jól ehitted amit a gazdáid propaganda gépezete pont a hozzád hasonló félbites hívőknek bemesélt és példásan vissza is mondtad.
2. Miből gondolod azt, hogy Novák maga hozta meg a döntést a kegyelemről és nem felsőbb utasításra írta alá?
3. A fidesznél azon túl, hogy pont nem a bűnösökre húzzák rá a vizes lepedőt milyen következmények vannak még? A pedofil Kaletát is szépen kimenekítették azóta is köszöni jó van, de tényleg volt következménye a mindenféle fideszmutyinak is például a lélegeztetőgép beszerzésnek is, ja nem.
4. A baloldal 14 éve nincs hatalmon az nemtom feltünt-e? Gyurcsány egyből lemondott mikor kiderült az egyébként őszinte öszödi beszéde, bár ez engem semennyire sem hat meg mivel nem vagyok baloldali. A gazdáid Döbrögi és Tóni meg a többi maffia tag inkább másokat mondatnak le, minthogy vállalják a felelősséget.
"3. A Fidesz frakcióvezetője elmondta, a jobboldalon az ilyen súlyos hibáknak is van/ kell legyen következménye, a baloldalon a bűnöknek sincsen."
Akkor miért nem akkor volt, amikor hibázott és miért akkor lett amikor kiderült? 10 hónappal ezelőtti döntésről van szó. Vagyis nem a "hibának" van következménye, pontosabban nem tekintik hibának, hogy felmentette. Azt tekintik annak, hogy kiderült.
Vagyis erkölcsileg vállalhatatlan.
Továbbá, a beterjesztésnek keresztül kellett mennie Varga Juditon, aki Orbán alatt van, vagyis Orbánnak tudnia kellett erről és jóvá kellett hagynia. Miért is nem mond le, ha hibázott?
"4. Ergo a baloldalon erkölcsi szempontból sokkal nagyobb a katyvasz, köszönöm szépen, maradok a Fidesznél ."
Ergo nem, a baloldal nem menteget pedofil kollaboránsokat, mint a pedofidesz teszi.
Szerintem az volt, hogy K.Endre ártatlan, és bedarálták, amiért nem állt be a sorba. A pedo igazgató fidesz közeli lehetett, K.Endre ügyvédje azért lépett le arra hivatkozva hogy ez politikai ügy, bosszút akartak állni rajta.
Novákot egy másik fideszes kérhette meg, hogy adjon kegyelmet, ki tudja miért, de indokolni már nem lehetett, mert ha újra vizsgálták volna az ügyet, kiderült volna, hogy politikai megrendelésre volt, és akkor ott égetik meg magukat és sokkal többen buknak.
Így csak 2 feláldozható kirakat embert vesztettek és probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!