Balog Zoltánt le fogják mondatni? Lemondásra szólította fel Balog Zoltánt a református egyház második embere
febr. 14. 17:01
1/6 anonim válasza:
Tippelni kell? Mert ő miniszter vagy micsoda?Tippem: Szerintem nem mond le.
2/6 anonim válasza:
Ha nem derül fény az érintettségére az ügyben akkor nem fog lemondani.
3/6 anonim válasza:
#2 Ő terjesztette fel kitüntetésre Vásárhelyit. Ha Vásárhelyinek nem lett volna kitüntetése, akkor nem 8 évet kapott volna, hanem akár 22-t is. Ez benne volt a bíróság indoklásában. Mélyen érintett az ügyben!
4/6 anonim válasza:
Idézek a tegnapi videójából, "Az előzetes vélemények, és a rá és életére vonatkozó információk alapján egyetértettem azzal [tanácsadóként], hogy kegyelmet kapjon. Tévedtem és hibáztam."
5/6 anonim válasza:
Nehéz erre rájönni, kisakkozni: magától nem mond le, esetleg Isten/Jézus/az Úr vagy mi a neve hatására. De mondjuk fura lenne, ha ő is likvidálódna...
6/6 anonim válasza:
2.
Arra már rég fény derült. Nem a lakájmédiából kéne tájékozódni, az gondolom nem írta meg.
És akkor ott a szőnyegszélén a református egyház vezetésének 86% megszavazza, hogy nincs itt semmi látnivaló. Szégyen, köpjenek fel és álljanak alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!