Balog Zoltán vajon lemond a református püspöki pozíciójáról?
1.
Akkor ez úgy ráég a reform egyhazra mint a huzat. Nem csak a katkok vannak tele pedofilokkal, hanem már a protestansok is. Kemény.
Nem kell túlozni. Azért nem ilyen a helyzet. Azt mondom, hogy az egyhazat nem szabad úgy kezelni, mint a politikát. Bár egyre nő a politikai befolyás az egyhazakban, de az más téma.
Nemrég olvastam, hogy pont Balog lobbizott elég erőteljesen K. Endre kegyelme érdekében. És állítólag Balog olyan viszonyban van vele, hogy Novák feltétel nélkül elfogad tőle mindent.
Még az is lehet, hogy több is van köztük, mert azt is olvastam, hogy együtt jártak (természetesen közpénzen!) egzotikus utakra, pl. Kolumbiába és Pápua-Új Guineába. Azt írta a cikk, hogy Nováknak és Balognak folyton más volt a beosztása, mégis mindig együtt mentek egy csomó utazásra.
A fene tudja milyen ezeknek a szentéletű papoknak, meg sokgyerekes családanyáknak a magánélete....
Azt hallottam, a Fidesz vezetésében az a döntés született, hogy ne legyen a zsinat lelkészi elnöke, de maradjon püspök, mert ő a fidesz embere lenne a ref. egyház vezetésében.
És amit a Fidesz=Orbán akar, az fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!