Persze, sok Szivárvány nevű óvoda létezik, de azok már sok sok éve itt vannak velünk. Most, hogy fénykorát éli az lmbtq elég visszás így elnevezni egy óvodát. Értitek.. ahova kisgyerekek járnak. A kormány egészen az ellentétéről beszélt eddig (megvédik a gyerekeket stb.)
Szerintem az történik, hogy ahogy a vallás állampolgári intézményét elvették az lmbtq emberektől, úgy most a szivárványt is próbálják maguknak elkacsmarni, mert hogy valahol a bibliában van említés a szivárványra, hogy az ilyen marha nagy szentfazék dolog...
2023. szept. 26. 11:40
3/40 anonim válasza:
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kérdező, téged sem az eszedért szeretnek.
2023. szept. 26. 11:51
4/40 anonim válasza:
Én nem vagyok híve annak, hogy gyerekeket piszkálnak szexuális tartalommal, de az, hogy ilyen nevet adnak egy intézménynek, még nem jelenti azt, hogy erről szól az érintett intézmény tevékenysége. Szándékosan összemosod a szezont a fazonnal kérdező. Ez egy kezdődő betegség, amely ellen most még talán tudsz tenni azzal, ha pszichológushoz fordulsz. A döntés a te kezedben van!
2023. szept. 26. 16:35
5/40 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy gyomorforgató az egyházak meleg-ellenessége, neked is lehetne több eszed. A szivárvány keresztény szimbólum is, de te is olyan vagy mint Móricka, mindenről ugyanaz jut az eszedbe.
2023. szept. 26. 17:16
6/40 Fero89 válasza:
A szivárvány színes, és a gyerekek szeretik a színes vidám dolgokat, ennyi. Az LMBTQ térnyerésre majd visszatérünk ha nyílik egy "Férfiak Közötti Kölcsönös Felláció Református Óvoda". Bár én azt se értem a reformátusokat minek belevinni a gyermekfelvigyázásba.
2023. szept. 27. 07:55
7/40 anonim válasza:
Sehol semmilyen gyereket nem piszkálnak szexuális tartalommal, ez "urunk és vezetőnk" elmebajos agytevékenysége! Viszont pontosan gyermekvédelmisként mondom, hogy 14 évtől márpedig tanítani és felvilágosítani kéne mindenről! Különben pont ebből lesznek bajok!
2023. szept. 27. 09:25
8/40 anonim válasza:
Nem minden a világon rólatok szól homikáim. Attól, hogy a szivárványt megpróbáljátok kisajátítani, egy normális embernek még a szép természeti jelenség fog eszébe jutni, nem a tangában feszengő magát nőnek képzelő HIV fertőzött fickó.
2023. szept. 28. 01:01
9/40 anonim válasza:
Érdekes egyébként, hogy ilyenkor nem jönnek olyan kommentek, hogy:
"Ez most a legfontosabb, na és az infláció??"
2023. szept. 28. 01:02
10/40 harminezer oxigén válasza:
furcsamód mégis a kérdező, a kormànypàrti politikusok, megmondó emberek asszociàlnak a melegekre egy szivàrvàny làttàn vagy màr csak a szó hallatàn.
A "tangában feszengő magát nőnek képzelő HIV fertőzött fickó" is csak neked ugrott be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!