Az iskolai bántalmazás ellen miért csak a Mi Hazánk szólal fel?
https://www.youtube.com/watch?v=mWnWSdK0iq0
Miért nem lehet a sok xarházi agresszort kivenni, összegyűjteni a közösségekből és deportálni valami javító-átnevelő táborokba, hogy ilyesmik ne fordulhassanak elő a hazai közoktatásban?
Időnként mások is felszólalnak, de aztán jellemzően nem lesz semmilyen következménye. Érdemben a kormánynak tudna lépni, akkor viszont túl sok szavazót veszítenének, így nem teszik.
Örülök, hogy a Mi Hazánk végre valódi problémákkal is foglalkozik, ezen az úton kellene maradni és mellőzni a populista szólamokat.
Azért, mert egyedül a Mi Hazánk tagjai viselkednek normálisan vagyis csak ők állnak az emberek oldalán, csak ők használják jóra az eszüket.
A fidesz tagjait csak a pénz és a hatalom érdekli.
Elképesztő, amit Fekete László mondott.
Csak a MI Hazánk veszi észre mik az igazi problémák az Országban és szóvá is teszi őket.
Csak vicceltem.😉
"annyi gyereket kéne kivenni és deportálni, hogy gyakorlatilag az egész népesség átrendeződne az országban"
De nem ezt kellene, átrendezni végre?
"akkor viszont túl sok szavazót veszítenének, így nem teszik."
Akkor azért nem történik semmi, már értem! :(
A mihazánk egy szélsőjobber párt:
kik szavaznak szélsőséges dolgokra?
Akik ki vannak/voltak szolgáltatva természetesen és ezért úgy érzik hogy elvették az "erejüket" tőlűk.
Pl akit bullyingoltak egész általános iskolában/gimnáziumban.
A mihazánknak kellenek a szavazatok ugyanis épeszű felnőtt dolgozó ember nem szavazna rájuk nekik ott a Fidesz meg a dk meg a többi nagyobb párt.
Ezért kell nekik egy sereg dühös 18-25 éves akik még csak egyetemre járnak én nem dolgoznak még, és azt hiszik hogy torockai megoldása "működne".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!