A pedofilbotrány egyedüli üzenete a Fidesz részéről, hogy a jobboldalon a hibáknak megvan a következményük, míg a baloldalon a bűnöknek sem?
Novák Katalin lemondatása nettó színjáték volt, mint ahogy az egész elnöki tevékenysége. Jó pénzért aláírt a Fidesznek, hiába volt egy értelmiségi valaki. Most is tőrbe csalták, majd valszeg túlsagosan terhes volt Orbánnak, így lemondatta.
Kicsit sem volt katikában semmi megbánás, tudta ő előre hogy ez lesz, max bízott benne, hogy az egész ügyet sikerül eltussolniuk.
Viszont! Nem mondta el, hogy ki kényszerítette a kegyelmi döntésre, ki van az egész mögött. A válawz triviális, maximum a fideszesek nem akarják, nem fogják soha elfogadni, megérteni. Ugyanakkor a kártyavár kezd ledőlni végre...
A CÖF már látja a glóriát a két csaj feje körül.
Így lehet kiforgatni és alternatívvá tenni a valóságot.
Az az üzenet, hogy a fideszt nem lehet megfogni kb semmivel, mert a kommunikációjuk túlságosan is hatékony, és gyakorlatilag bármilyen helyzetből képesek győztesként kijönni.
Most is nagyon hamar kifogták a szelet az ellenzék vitorlájából, ment a felhívás, hogy addig tüntetünk, amíg le nem mond az elnök! Erre másnap le is mondott. Még én is csak néztem, hogy na most akkor mi van.
Nem, itt az látszik, hogy a fidesz képes saját, lojális embereket is beáldozni és elvitetni velük a balhét, csak Orbán felelőssége nehogy szóba kerüljön.
Nem szoktam egyetérteni az ellenzékkel sem, de Ungár Peti szerintem jól rávilágított: itt ezzel a két lemondással igazából az ügyről semmit nem tudtunk meg. A rendszerben van valami óriási hiba és morális aljasság, hogy ez a kérdés átment az Igazságügyi Minisztériumon és a Köztársasági Elnöki Hiavatlon is. Fel se kellett volna terjeszteni eleve egy ilyen szintű bűncselekményt kegyelemre.
"a jobboldalon a hibáknak megvan a következményük"
Hogyne...😅😅😅 A hibás mindig Brüsszel. Ez ám a következmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!