Mikor szűnhet meg hazánkban, ez a nagy politikai és társadalmi megosztottság?
Figyelt kérdés
Jobbról és balról is megy a politikai csatározás, meddig megy ez még?febr. 14. 19:40
11/13 anonim válasza:
10# és a 4# jól megfogalmazta a lényeget:).
12/13 anonim válasza:
Soha. El van átkozva a nemzet. Vagy csak ennyire szar a nép.
Én ma meglepődtem, hogy még saját maguknál is hülyébbek tudnak lenni...
13/13 anonim válasza:
Tudjátok, én Erdélyben nőttem fel. És sokszor fociztunk a románok ellen az iskolában.
És mindig kikaptunk.
Mert senki sem passzolt a csapatunlban csak vitte a labdát és persze elvették. Miközben mi egymással vesződtünk csapaton belül, azok rugták a gólokat és ölelkeztek.
Már 10 évesen éreztem h valami nagyon nem stimmel a magyarokkal. Pedig az erdélyiek meg pár foklal összetartóbbak, rendesebbek.
Nem passzolnak.
Nem nagyon láttam ennél hülyébb népet pedig azért megfordultam néhány országban.
Részvétem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!