Mi a külföldi magyaroknak a pártpolitikai megosztottsága?
Márhogy a trianoni külföldi magyaroknak vagy akik mostanában hogyták el a pöcegödröt?
A trianoni magyarok full fidesz hívők, mert pénzt (iskolakezdési támogatás, stadion) kapnak, az újkoriak javarészt beleszarnak, de én speciel nem akarok az urambátyáméknak adózni, hogy legyen mit el NER-kedni.
Milyen külföldiek attól függ.
Az erdélyi magyarok 96%-a Fidesz szavazó. A London-i magyarok (ott is több százezer él már) mindössze 3%-a Fidesz szavazó.
"Az erdélyi magyarok 96%-a Fidesz szavazó."
Én ilyen vizsgálatról sem hallottam.
Azért ott is vannak, akik átlátják, mi folyik itt. Olvassál Transtelexet az interneten! Ez egy erdélyi hírportál, amelyik a telex.hu szellemiségéhez hasonló.
Kötve hiszem, hogy az ottaniak 96%-a Fidesz-szavazó lenne. Valószínűleg magasabb arányban Fidesz-szavazók, mint a határon belüli magyarság, de azért el nem hiszem, hogy 96%-uk a Fideszre szavazott.
Az erdélyi magyarok 96%-a Fidesz szavazó.
Aha, ugy hogy valami 10% ment el szavazni? A tobbi meg nem veszi be vagy egyszerűen semleges a magyar politikara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!