A baloldalnak tulajdonképpen miért van baja a kereszténységgel?
Várj, akkor ti nem keresztények vagytok vagy mi a tököm? Mik vagytok ti, ateisták, ja értem most ez a divat..
a hindu, buddha mivel jobb? ja a muszlimról ne is beszéljunk , de mi bajotok? Most ne a pedofil b.zikkal gyertek , azoknak akasztófa való, hanem amúgy most mi baj ha vki hisz?
Vmiben mindenki hisz vagy what's the probleem?
Mert tök ellentmondásos az, hogy vasárnap mennek a templomba, majd amikor vége a misének, mindenkit fikáznak, vagy a következő héten mindenki ugyanúgy b*tatja a másikat, mintha nem Isten bárányai lennének.
Röviden a kétszínűség végett.
Engem megkereszteltek, de nem gyakorlom a vallásom. Sőt, a mindennapokban elő sem kerül ez a kérdés.
18:30 Ahogyan nektek sem jelent semmit a kereszténység, mindössze egy hívószó a birkák összeterelésére. Ahogy a himnusz sem jelent semmit, egy szarság amit meg kellett hallgatni a suliban alkalmanként.
Egy fiatal tojik ezekre. Élni akar, világot létni, nem ilyen régimódi "álhazafias" dolgokat. Meg haljak meg a hazáért :D Haljon meg putyin, de az nem döglött meg, viszont sok 100ezer fiatal igen. Őgyhogy ne gyertek nekem itt kereszténységgel.
Egy keresztény nem migránsozik, nem gyűlölködik, nem hazudozik, nem lop, nem gyilkol, nem csalja feleségét és nem akarja másét, de ti fideszesek ezt mind csináljátok, ahogy a gazdáitok, a gyilkolást talán nem, de hogy putyinnak szurkoltok, közvetve azt is.
Menjtetek ti az álszentségetekkel a sunyiba :D
#12 ez pontosan így szokott lenni ahogy mondod. A legnagyobb vallásos ismerőseim a legképmutatóbb, kétszínűbb, rosszindulatúbb emberek akiket ismerek.
De ez szerintem nem a kereszténységre jellemző egyedül hanem a buzgó vallásosokra általánosságban. Mert pusztán attól a tenytol hogy ők hisznek és eleget tesznek (bizonyos szempontból) a hitük eloirasanak attól már azt gondolják hogy jobb, különb emberek mint mások. Pedig erkölcsileg ettől függetlenül általában megkerdojelezheto emberek.
Ezért is utalom az összes vallást.
“ Én amúgy arra gondolok azért gúnyolódnak annyira, mert az egyház nem fogadja el a progresszív ideológiáikat LMBTQ, woke, sok erkölcstelenség, mert rombolónak tartja a társadalom szempontjából.”
Na ez a bajom. Nincs a vallásnál nagyobb gyilkos, kegyetlenebb elnyomó. Évezredek óta alig okoz mást szenvedésen kívül.
A hit egy terjedni képes mentális betegség.
Mindent, ami gonosz és undorító a történelem során és jelenleg is, a vallásnak köszönhetjük és a szó szerint agymosott híveknek.
"Én amúgy arra gondolok azért gúnyolódnak annyira, mert az egyház nem fogadja el a progresszív ideológiáikat LMBTQ, woke, sok erkölcstelenség, mert rombolónak tartja a társadalom szempontjából."
Mert amúgy a zsidóság és az iszlám elfogadja ezeket... :D
Itt egyszerűen arról van szó, hogy a fidesz összemossa magát a kereszténységgel, ezek a baloldali médiák meg olyan egyszerűen működnek és bedőlnek ennek. Azt hiszik, hogyha támadják a kereszténységet, akkor a fideszt is támadják, mivel a keresztények többsége fideszes. Persze ez hülyeség.
Viccesek a válaszok: nincs semmi baj a kereszténységgel és senki nem bántja a kereszténységet, de amúgy egy "mentális betegség", "kegyetlen", "megvetendő".
Oké.
Szíves elnézésedet kérem kérdező azért, hogy a diszkriminatív megközelítésedet figyelmen kívül hagyva, független értékrenddel bíró emberként merek válaszolni kérdésedre, ezzel együtt úgy vélem, hogy a hitéletet egy az egyben ki kellene szervezni a közéletből és ne közpénzekből finanszírozzák pár ezer ember személyes hobbiját! -Más emberek személyre szabott dilijét valami csoda folytán nem finanszíroznak állami pénzekből, - a hitélet sem ilyen kaliberű esemény, hogy erre szükség legyen. Aki hinni akar, fizessen a közösségnek, amellyel együtt hisznek, - szervezzenek ebből bármit is, tartsák fenn ebből a saját objektumaikat és ne másokkal tartassák lélegeztetőgépen a szükségtelenül túlméretezett agyrémeiket!
Köszönöm megértésedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!