Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi is a baj a szibériai...

Mi is a baj a szibériai bérrabtartással?

Figyelt kérdés
Nekem van pár ötletem, hogy kicsodákon lehetne először ki próbálni. Kaleta Gábor, Orbán Viktor, Habony Árpád, stb.

febr. 14. 12:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az USA-ban a sivatag közepén vannak a legnagyobb börtönök. Igaz, nincs annyi szúnyog, mint Szibériában, dehát azért már mégis...
febr. 14. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

10/11

azért mert a fasisztának mindenki ellenség és börtönt érdemel aki ellent mond a fasisztáinak.

6-as kommentemben kifejtettem, a kis fasiszta meg igazolta lévén nem túl okos mint rendszerint a fasiszták.

febr. 14. 13:53
 13/16 A kérdező kommentje:

"azért mert a fasisztának mindenki ellenség és börtönt érdemel aki ellent mond a fasisztáinak"

Mondja ezt egy fideszes, holott a fidesz szerint mindenki hazaáruló Soros bérenc aki ellent mond a fidesznek.

febr. 14. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:

13/13

Mint mondtam a fasiszta nem túl okos, te pedig kitűnő példával szolgálsz. A fidesztől mindig is okádtam, mikor még kiszes volt, mikor liberális, mikor polgári, mikor nemzetyieresztény akkor is.

De nyilván nem az eszedért fizetnek hanem mert szeretsz tátott szájjal fallosz erdőbe rohanni a náci gittegyletedért :)

febr. 14. 22:02
 15/16 A kérdező kommentje:

"De nyilván nem az eszedért fizetnek..."

Persze, nyilván ha valaki nem úgy gondolkodik mint te, és ennek hangot is ad, az csakis azért lehet, mert fizetik érte. Pont mint a fideszes érvelés, szerintük is mindenkit Soros vagy valaki más pénzel, aki bármi rosszat mondd Orbán Viktorról.

Tehát, te nem vagy fideszes, mégis egy szinten vagy velük. Na ez a szomorú. Szeretsz tátott szájjal fallosz erdőbe rohanni a "haladó" baloldali gittegyletedért. :)

febr. 14. 22:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Na hát kisfiam, nem vagyok fideszes akkor most baloldali lettem? Baloldali se vagyok. (vajon tudsz 0-1 en kívül is mondani valamit droid?)

Tényleg nem vagy túl okos :)

febr. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!