Mi is a baj a szibériai bérrabtartással?
10/11
azért mert a fasisztának mindenki ellenség és börtönt érdemel aki ellent mond a fasisztáinak.
6-as kommentemben kifejtettem, a kis fasiszta meg igazolta lévén nem túl okos mint rendszerint a fasiszták.
"azért mert a fasisztának mindenki ellenség és börtönt érdemel aki ellent mond a fasisztáinak"
Mondja ezt egy fideszes, holott a fidesz szerint mindenki hazaáruló Soros bérenc aki ellent mond a fidesznek.
13/13
Mint mondtam a fasiszta nem túl okos, te pedig kitűnő példával szolgálsz. A fidesztől mindig is okádtam, mikor még kiszes volt, mikor liberális, mikor polgári, mikor nemzetyieresztény akkor is.
De nyilván nem az eszedért fizetnek hanem mert szeretsz tátott szájjal fallosz erdőbe rohanni a náci gittegyletedért :)
"De nyilván nem az eszedért fizetnek..."
Persze, nyilván ha valaki nem úgy gondolkodik mint te, és ennek hangot is ad, az csakis azért lehet, mert fizetik érte. Pont mint a fideszes érvelés, szerintük is mindenkit Soros vagy valaki más pénzel, aki bármi rosszat mondd Orbán Viktorról.
Tehát, te nem vagy fideszes, mégis egy szinten vagy velük. Na ez a szomorú. Szeretsz tátott szájjal fallosz erdőbe rohanni a "haladó" baloldali gittegyletedért. :)
Na hát kisfiam, nem vagyok fideszes akkor most baloldali lettem? Baloldali se vagyok. (vajon tudsz 0-1 en kívül is mondani valamit droid?)
Tényleg nem vagy túl okos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!