Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi is a baj a szibériai...

Mi is a baj a szibériai bérrabtartással?

Figyelt kérdés
Nekem van pár ötletem, hogy kicsodákon lehetne először ki próbálni. Kaleta Gábor, Orbán Viktor, Habony Árpád, stb.

febr. 14. 12:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Ahhoz előbb törvényeket kellene változtatni, ahhoz pedig ...
febr. 14. 13:00
 2/16 anonim ***** válasza:

Azt kellene odaküldeni télvíz idején egy valóságshowra, aki másokat küldene.

Aztán ha nem fagy le semmije, akkor elbeszélgetni vele, hogy mit gondol.

febr. 14. 13:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Nincs vele baj.
febr. 14. 13:03
 4/16 anonim ***** válasza:
Én téged küldenélek oda mondjuk egy évre, aztán valószínűleg magad is tudnád a választ.
febr. 14. 13:06
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
Hogy a liberális csűrhe még nem ott van!
febr. 14. 13:09
 6/16 anonim ***** válasza:
56%

Amíg a kitalálói és annak szavazói, pártolóit lehet deportálni hisz erre vágynak semmi baj nincs vele.

Az az aprócska bibi egy fasiszta párt szeretné ezt mondván a "bűnözőket" akarják "csak" deportálni.

Nos a történelem folyamán mindig igazolódott hogy a fasisztáknak mindenki bűnöző aki ellent mond nekik. Hiszen a fasiszták alacsony értelmi képességük, alacsony iskolázottságuk révén aki többet keres mint ők a kuli proli melójuk után az már bűnözőnek minősül. Aki a fasiszta pártjukkal nem azonosul az nekik hazaáruló. Aki meleg az nekik bűnöző. Aki az elképzelt fajelméletükbe nem fér bele az bűn tehát az is bűnöző.

febr. 14. 13:10
 7/16 anonim ***** válasza:
41%

6

Akkor a börtönöket is megszüntetnéd, hiszen te sem akarsz oda menni!

febr. 14. 13:16
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

7/7

A fasiszta pártot normális ember ezért sem szavazza meg. Sehol nem mondtam olyat nincs szükség börtönökre. Viszont nem cáfoltad hogy Magyar állampolgárokat deportálna a fasiszta párt ha hatalomra jutna amitől nem félek, soha nem lesz annyi buta aki hatalomba segítse.

febr. 14. 13:30
 9/16 anonim ***** válasza:
28%
A kettest, négyest, hatost, nyolcast nem is bánnám ha elvinnék.
febr. 14. 13:41
 10/16 anonim ***** válasza:
És pedig azért mert...?????
febr. 14. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!