Támogatnátok a Mi Hazánk ötletét, a Szibériai Bérrabtartást vagy nem? Miért?
Nem, én inkább azt támogatnám, hogy nálunk is olyanok legyenek a börtönök, mint Norvégiában pl. Bastøy.
Azért, mert akivel állatként bánnak, az előbb-utóbb állattá válik. A jelenlegi magyar börtönök egyáltalán nem segítik a bűnözőt abban, hogy normális ember váljon belőle, csak még jobban megvadul, jól kitanulja bent a "szakmát", még erősebb pszichopátiát előidéző csicskáztatást, bsztatást kap, magyarul kijövetele után még kevésbé lesz normális, mint amikor bement. Ráadásul jól megutálja az államot és a társadalmat is, emiatt szinte lehetetlen lesz integrálni újra.
Ha még a magyarországitól is durvább börtönbe küldenék a rabokat, az még jobban tönkretenné az agyukat és a lelküket.
Háztartási rabszolga az jobb lenne !
illetve melózik helyettem éhbérért rabszolga..
ha már van 3-4 ilyened,akkor abból már egész jó meg lehet élni.
,,Nem, én inkább azt támogatnám, hogy nálunk is olyanok legyenek a börtönök, mint Norvégiában pl. Bastøy."
Ja norvégokkal lehet Norvég börtönt csinálni, cigányokkal meg nem. A svédeknél is olyannyira jól működik hogy Afrikai országokkal vannak egy szinten nemierőszakok terén🤣🤣🤣🤣
1: ez lehet, hogy nem lenne hülyeség, hogy ha olyan körülmények közé kerülne, amilyet nem tapasztalt, és tanulhatna is, akkor néhányuk talán kihasználná az időt
Nem kellene a börtönben informatikát tanítani, hogy hasznosan töltsék el az időt? Hátha lenne olyan Rikárdó, aki nem kolosszusként, hanem programozóként lépne ki a kapun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!