Mi történt pontosan Novák Katalin és Varga Judit
körül?
Figyelt kérdés
Adott egy gyermekotthon igazgató helyettes, kis jelentéktelen ember, havi 3-400 ezres fizuval, kit érdekelt volna ha lecsukják 3 évre ahhoz képest, ami történt ( 2 felépített politikai karrier évtizedes munkája megy tönkre). Valóban a fidesznek lett már elege abból, hogy Novàk Katalin önálló életre kelt az utóbbi időben? Mi volt a gond Varga Judittal? Tudták mit írnak alá és mi lesz a következménye vagy ennyire naivak lettek volna?
Nem kell túlbonyolítani, túlgondolni. Azért írták alá, mert tudták, hogy úgysem fog kiderülni. Aztán véletlenül mégis kiderült. A dagi meg beszart és beáldozta két emberét. Nem nagy veszteség, lesz helyettük más, van elég talpnyalója.
febr. 13. 09:27
12/32 anonim válasza:
10, Igazad lenne, ha Gyurcsány és bandája bűnt követett volna el, de mivel ezt az a kormány sem tudta megtenni és bizonyitani, akiket ezért válaszottak meg, igy feltételezem, hogy Gyurcsány és bandája nem követett el olyan bűnt, amiért börtönbe kell mennie.
Orbánt viszont nem menti fel az, hogy másik kormányfő mit tett a múltban.
febr. 13. 09:30
13/32 Szervizmérnök úr válasza:
Mivel az ügy a kormányra nem vet jó fényt, ezért sem hiszek a konteós elméletekben, amit amúgy is utálok, paranoid gondolkodású emberek agyszüleményei.
Novák Katalin nekem szimpatikus volt, mint az "ország arca" is jól működött, még azt is elnéztem neki, hogy gyakran szinte gyűlölettel beszélt az oroszokról, a háború kapcsán. Megteheti, joga van hozzá.
De lehet, kicsit túlzásba vitte ezt a vonalat.
De szerintem Orbánnak egyáltalán nem hiányzott ez az ügy, ő szempontjából jobb lett volna, ha a kegyelmi balhé nincs és maradt volna minden a régiben.
febr. 13. 09:32
14/32 anonim válasza:
Varga többszörösen megbukott.a Pegasus-ügynek soha nem lett volna kiderülnie,vagyis annak hogy civileket figyeltettek meg vele.nem tudta normálisan megszervezni a minisztériumát.ott van ellenpeldaként Pintér,aki az olajszőkítés óta ismert,de körülötte nem tud kialakulni semmiféle botrány.novák pedig a fidesz hasznos idiótája, jellemző hogy komolyabb fideszes politikus fel sem merült hogy ezt a posztot betöltse.beraktak.oda egy nőt hogy javítsanak a nemek arányán,akit lehet mutogatni a külvilág felé.neki is a hülye csapata lett a veszte, egy ilyen dolognak soha nem lett volna kiderülnie egy ilyen antidemokratikus autokrata berendezkedésű rendszerben.
febr. 13. 09:41
15/32 anonim válasza:
#9 Csak egy egyszerű kérdést tettem fel, pár mondatban leírhatnád, hogy mi forog a fejedben, mi jönne utána. De nem jön össze. És vissza kanyarodok oda, hogy ez baj. Én meggyőzhető vagyok, hogy ne szavazzak a fidesz-re, de nem akar meggyőzni senki sem. Több százeren vagyunk ugyan így, addig a saját mocskotokban fogtok fetrengeni, amíg ezt nem fogjátok fel és nem tisztelitek a versenytársaitokat. De egyébként a nem fidesz szavazók között is vannak pár millióan, akik várnak erre a pillanatra. Ők azok azkik nem mennek el szavazni.
febr. 13. 09:42
16/32 anonim válasza:
10) a fidesz ígért teljes elszámoltatást! volt rá 15 évük.rajtuk számonkérted már?ha igen akkor mit válaszoltak?
febr. 13. 09:45
17/32 anonim válasza:
15, leirtam, válaszoltam. Nem vagyok jós és jövőbelátó.
A mával kellene foglalkozni. Ez a válaszom.
If tomorrow, never comes.
febr. 13. 09:47
18/32 anonim válasza:
#17 Az egyértelmű és abban egyetértek, hogy ha lemondás lenne, az valamit elindítania. De mivel annyira nincs margója a holnaputánnak, hogy egyáltalán, úgy gondolom hogy nem most van itt az ideje a lemondásnak.
febr. 13. 09:50
19/32 anonim válasza:
18, én viszont azt gondolom, hogy tegnap is késő lett volna a kormány lemondása, de a múlt héten is, ha már túllennénk rajta, akkor beszélhetnénk arról, hogy ki legyen helyettük. De, most csak arról kell beszélni, hogy ki fog még lemondani és kit fog elsodorni ez az ár, miközben az egész kormánynak fel kellene állnia, minél előbb.
Hogy, mi lesz azután, az más kérdés, ők ne legyenek többet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!