Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történt pontosan Novák...

Mi történt pontosan Novák Katalin és Varga Judit körül?

Figyelt kérdés
Adott egy gyermekotthon igazgató helyettes, kis jelentéktelen ember, havi 3-400 ezres fizuval, kit érdekelt volna ha lecsukják 3 évre ahhoz képest, ami történt ( 2 felépített politikai karrier évtizedes munkája megy tönkre). Valóban a fidesznek lett már elege abból, hogy Novàk Katalin önálló életre kelt az utóbbi időben? Mi volt a gond Varga Judittal? Tudták mit írnak alá és mi lesz a következménye vagy ennyire naivak lettek volna?

2024. febr. 13. 08:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
17,nem 19)
2024. febr. 13. 09:58
 22/32 anonim ***** válasza:
#19 Az utolsó mondatodra reflektálva. Annak a gondolatomnak hogy jelenleg nincs itt az ideje a kormányváltásnak, mondjuk úgy 30-40%-át teszi ki ez a félelmem. Lemond, oké. Jövő héten ott lesz az ellenzékben. Erre legjobb példa Gyurcsány, csak Orbán és utódai karrierjét egy lemondás nem úgy befolyásolná, mint anno a volt MSZP elnökét. Mondom ezt úgy, hogy én anno az ő politikáját valamennyire támogattam, azaz szavaztam rá. Ezt azért írtam le mert nem Gyurcsányozás volt a célom, csak az említett helyzetre ő a legjobb példa.
2024. febr. 13. 10:00
 23/32 anonim ***** válasza:
20, én nem Gyurcsányoztam. Pontsabban, nem én Gyurcsányoztam.
2024. febr. 13. 10:01
 24/32 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy jelenleg le kellene mondani a kormánynak emiatt, közel sincs kormányzó alternatíva.

A baloldalon is voltak ettől nagyobb botrányok, például Gyurcsány miatt több százezer ember ment utcára, mégsem mondott le akkor és mài napig a baloldali politikai szárny vezetője(neki köszönhető a sokszoros kétharmad) ,pusztàn érdekel, hogy mi zajlódhatott le a színfalak mögött.

2024. febr. 13. 10:01
 25/32 anonim ***** válasza:
#12 Ott inkább azért nem volt felelősségre vonás, mert ugyan az a vaj van a fülük mögött, azaz egyik nem tudott volna és ma sem tud bukni a másik nélkül.
2024. febr. 13. 10:18
 26/32 anonim ***** válasza:
Most kell figyelni mit fog csinálni a Fidesz! Mert lassan 14 év Fidesz alatt botrányai utáni következményei utólag kiderült direkt meg voltak rendezve.
2024. febr. 13. 10:39
 27/32 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"Mert lassan 14 év Fidesz alatt botrányai utáni következményei utólag kiderült direkt meg voltak rendezve."

Értsd már meg, hogy ezt a paranoid konteós gondolkodás mondatja egyesekkel, reálisan gondolkodva tök hülyeség, sőt a fordítottjára vannak észérvek.

Próbálnak most előre menekülni, azaz kihangsúlyozni, hogy a jobboldalon a hibáknak következménye is van.

De reálisan gondolkodva ilyen balhék egyáltalán nem hiányoznak, kockázatos kimenetellel járhatnak. Ezért az a biztos, ha ez is most nem lett volna, sokkal kényelmesebb lett volna.

2024. febr. 13. 12:41
 28/32 anonim ***** válasza:
Felmentettek egy szerencsétlent, aki be akart védeni egy pedofilt a pozíciója miatt.
2024. febr. 15. 21:07
 29/32 anonim ***** válasza:
28, ez a "szerencsétlen" az igazgató helyettese volt. Ez a "szerencsétlen" tudta, hogy mit tesz az igazgató -állitólag, nem csak az igazgató volt ebben ludas, de az ő bűnösségét nem sikerült érdemlegesen bizonyitani-, és őt védte a gyerekek kényszeritésével. Ez a "szerencsétlen", ha csak az igazolt bűne alapján itéljük el, akkor is, örökre el kellene tiltani a foglalkozásától és örökre bélyeggel kellene élnie. Itt Novák a priusztól kezdve minden alol felmentette -parancsra- és gyakorlatilag szabadon tevékenykedhet élete végéig, ahelyett, hogy az igazgató cimborájával elmélkednének a gyerekekről egy cellában közösen.
2024. febr. 16. 06:36
 30/32 anonim ***** válasza:

29)mármint úgy olvastad, hogy a "szerencsétlen" is molesztálta a gyerekeket?

Mert én úgy hallottam a tv ben, h nem.

Tudod, ez utóbbi esetben sok oka lehet, hogy rá akarta őket venni, hogy ne tegyenek feljelentést.

Egyáltalán konkrétan hogy molesztálta ezeket a gyerekeket? Megerőszakolta őket? A gyerekek adtak valami konkrét beszámolót erről a helyettesről, hogy mit vétett ellenük? Mondjuk biztos. De az is, hogy sokunknak fogalmunk sincs arról, hogy ott mi volt.

2024. febr. 16. 13:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!