Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nem a Tisza pártra...

Akik nem a Tisza pártra szavaznak és rendszerváltást akarnak azok mégis mire várnak, milyen pártra?

Figyelt kérdés

febr. 17. 22:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
26%
Nem Magyar Péterre, az biztos.
febr. 17. 22:16
 2/36 anonim ***** válasza:
71%

Szerintük sokszínű demokráciára van szükség majd a következő négy évben is bambán nézik ahogy a fidesz tovább rombolja a demokrácia maradékát.

De büszkék magukra hogy nem engedtek az elveikből.

Hajrá Feri és a többi törpepárt. Dolgozzatok a fidesz keze alá. Jó nektek a jelenlegi rendszerben ugye ?

febr. 17. 22:19
 3/36 anonim ***** válasza:
72%

Ebben a választási rendszerben csak 1:1-ben lehet legyőzni a fideszt.

Az összefogás nevű torzszülött nem működik mert a választók nem hajlandók átszavazni.

Egyetlen út van amit a tisza csinál. 26-ig ledarálni az ellenzéket és a lehető legnagyobb támogatással nekimenni a választásnak.

febr. 17. 22:22
 4/36 anonim ***** válasza:
9%

Olyan pártra vagy pártszövetségre, amelyik rendszerváltást ígér. Magyar csak kormányváltást ígér, rendszerváltást nem, és ezt rendszeresen ki is fejtette már. Nem célja megváltoztatni a jelenlegi rendszert, pusztán azt szeretné, ha nem Orbán lenne az élén. A kommunikációja, a politikája, a propagandája nagyon hasonlít ahhoz, amit Orbán csinál. És én félek attól, hogy ha Magyart megválasztjuk, akkor ő betonozza be magát ahogy Orbán tette, és kezdődik minden előlről. Csak most nem Gyurcsány fogja kormányon tartani Orbánt, hanem Orbán fogja Magyart, a demokrácia pedig tovább csúszik a mélybe. Látszik ez Magyar kommunikációjában is, ugyan úgy riogat már most Orbánnal, mint Orbán Gyurcsánnyal.

Én olyan pártra fogok szavazni, ami ezeket az alapvető elvárásaimat teljesíti, de legalább nem megy egyenesen szembe velük.

febr. 17. 22:27
 5/36 anonim ***** válasza:
68%
Tapsra
febr. 17. 22:30
 6/36 anonim ***** válasza:
75%

Ha túl sok olyan szavazó lesz mint te akkor orbán hátradűl és kér egy kávét.

febr. 17. 22:32
 7/36 anonim ***** válasza:
39%
Gyurcsányra.😂😂
febr. 17. 22:33
 8/36 anonim ***** válasza:
26%
A Fehér Holló Párt félresöpri a riválisokat. Csakis arra érdemes szavazni.
febr. 17. 22:36
 9/36 anonim ***** válasza:
59%
Ismerek ilyet es csak nevetni tudok rajtuk. Meg se hallgatjak MPt csak valami DKs propagandanak hisznek. Ok elkonyveltek MPt fideszesenek es ugy vannak vele h legalabb nagy valtozas nem lesz...
febr. 17. 22:40
 10/36 A kérdező kommentje:

A DK szavazókat sem értem… volt rengeteg esélye a DK-nak, egyértelmű hogy soha nem tudták volna leváltani a Fideszt. Márky féle összefogás is 90%-ban a DK és az MSZP részvétele miatt lett totális kudarc. Akkor meg minek fogni még a kezüket, nem értem… itt egy lehetőség a fideszt megbuktatni, nem értem miért nem élünk vele.

Szeretném őket megérteni, de totál irracionális dolog nem a Tisza pártra szavazni annak aki nem akar Fidesz kormányt még 4 évig.

febr. 17. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!