Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nem a Tisza pártra...

Akik nem a Tisza pártra szavaznak és rendszerváltást akarnak azok mégis mire várnak, milyen pártra?

Figyelt kérdés

febr. 17. 22:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
82%

"Szeretném őket megérteni, de totál irracionális dolog nem a Tisza pártra szavazni annak aki nem akar Fidesz kormányt még 4 évig."

Neked irracionális. De ők szektások. A hit pedig nagy úr.

Egy muszlimot öngyilkos merénylőt sem tudsz meggyőzni arról hogy nincs 72 szűzlány aki őt várja majd a túlvilágon.

febr. 17. 23:22
 12/36 A kérdező kommentje:
De miben hisznek? Hogy majd vagyon újraelosztás lesz? És megvalósul a kommunizmus vagymi? Nem értem.
febr. 17. 23:24
 13/36 anonim ***** válasza:
33%
Hát biztos nem orbán kicsién-jére és az ő tiszára keresztelt fidesz 2.0-jára.
febr. 18. 00:27
 14/36 anonim ***** válasza:
31%
A Tisza/MP nem alternativa. Attól Isten mentse meg Magyarországot!
febr. 18. 11:12
 15/36 anonim ***** válasza:
48%

Az a 7 felhasználó aki a #4-es válaszomat nem tartotta hasznosnak, miért gondolta így? Teljes mértékben a kérdésre válaszoltam, mitől lett ez ennyire nem-hasznos? Kifejtettem a kérdés azon részét is hogy "miért nem" meg azt a részét is, hogy "mire várnak". Mit kellett volna még tennem, hogy a kérdésre válaszoljak? Az egy szavas "tapsa" válasz sokkal hasznosabbnak van ítélve, pedig akárhogy nézem, a kérdező ezzel az egy szóval aztán semmivel sem lett előrébb.

Most már eljutottunk arra a szintre, hogy nem lehet az oldalon sem kérdezni, sem válaszolni, mert mindenki csak a leghülyébb beszólásoknak örvendezik, az értelmes komunikáció és válaszadás meg le van pontozva...

febr. 18. 13:23
 16/36 A kérdező kommentje:
#15 mert nem a valóvilágban ész
febr. 18. 13:34
 17/36 anonim ***** válasza:
48%

#16 Akkor legközelebb írd meg a kérdésed alá, hogy pontosan milyen választ vársz a felhasználóktól :)

Nem tehetek róla hogy zavar a véleményem, hiszen éppen a véleményemet kérdezted.

febr. 18. 13:43
 18/36 anonim ***** válasza:
Ahogy #8 írja, a Fehér Holló Pártra.
febr. 18. 14:02
 19/36 A kérdező kommentje:
#17 a véleményed nem tetszik valóban, de a válaszod köszönöm még ha totál nem értem mi értelme ilyen álomvilágban élni és várni a tökéletes megváltó “erőre”…
febr. 18. 17:58
 20/36 anonim ***** válasza:
49%
#19 Nem a "tökéletes" erőre várok, mert olyan soha nem fog érkezni. De van olyan minimum követelményem a pártokkal szemben, amit ha nem ugranak meg, akkor nem szavazok rájuk. És ez a minimum követelmény nem egy 200 pontos dolog, nem várom el egyetlen párttól sem hogy a programjuk fele egyezzen meg az én személyes elvárásaimmal. De könyörgök, legalább 2-3 teljesen alapvető gondolatmenetben osszuk már egymás véleményét. Mi értelme olyan pártra szavaznom, amelyik értékrendje köszönőviszonyban sincs az enyémmel? Ilyen alapon bármelyik pártra rábökhetnék, mert ha értékrend nélkül szavazok, édes mindegy végül kire esik a választásom :D
febr. 18. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!