Nem kellene elvenni 65év feletti ingyen utazást?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:59
1/11 anonim válasza:
Simán. Mégis mire fel utazhatnak ingyen?
2/11 anonim válasza:
Persze, meg a nyugdíjukat is. Mire fől kapnak pénzt, ha nem dolgoznak?
<ironie off>
3/11 anonim válasza:
Mert kell elvenni szerinted?
(Why should take free tip for retirements)
4/11 anonim válasza:
Én igen.
De minden ilyen állami kedvezményt.
Amikor szállsz be a Wizzair gépbe vagy szállsz fel a Flixbuszra, ott sem mondhatod, hogy helló nyugger vagyok, diák vagyok, vuki vagyok kérem a kedvezményt.
5/11 anonim válasza:
De, de akkor ne járjon a csok, babaváró, pulyák utáni adókedvezmény, 25 év alattiak adókedvezménye se!
6/11 A kérdező kommentje:
Csak azért mert csucsidőbe nem lehet elférni tőlük én aki fizet rendesen.
tegnapelőtt 15:42
7/11 anonim válasza:
És ha fizetne érte, akkor elférnél tőle?
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor kevesebb lenne.
tegnapelőtt 15:52
9/11 anonim válasza:
Ilyen rétegtől szerzett jogot elvenni, politikai bukást jelent. Nekem mondjuk mindegy lenne, 1 éve vagyok nyugdíjas, talán egyszer utaztam így. Én az autó híve vagyok, még akkor is, ha dugó van.
10/11 Sanyi2025 válasza:
Nem, kiterjeszteném minden lakosra.
A tömegközlekedés alapvető közszolgáltatás. Csomó pozitív hozadéka is lenne, a költség pedig kb. évi 200 milliárd forint, ami aprópénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!