Nem kellene az utasoktól elvenni a telefont, ha vonatra szállnak?
Felszállásnál le kéne adni a telefont a kalauznál.
Csak mert nagyon elszaporodtak ezek a libsi-nyavalygós videók a MÁV-val kapcsolatban.
Meg amúgyse kütyüzzenek az emberek, hanem beszélgessenek az utastársaikkal.
Valóban, a MÁV-nál minden rendben, csak Soros és Gyurcsány miatt kritizálja az ellenzék.
(Jaj nem, a liberálisok, a kérdező fejében nagy baj van)
Eddig az volt a baj, hogy a Gyerekek nem figyelnek az órán a Tanárra, mert inkább telefont nyomkodják és Tiktokoznak (( még mindig látni órán liveozó diákokat )) meg, hogy a Tanároknak nincs már semmilyen joguk, erre hoz a Fidesz a 14 éve alatt egyetlen normális döntést, és ez is baj.
Komolyan... Ha a Fidesz bejelentene egy új törvényt, hogy holnaptól az 1/3-ad többet ér és az Ellenzék vezethetné az Országot, akkor azért menne a hiszti.
Azért ez már kicsit nevetséges...
Én nem is olyan régen voltam diák, és akkor is rengetegen, köztük Én is, az órákon a telefont nyomkodtuk, kigoogléztuk a dolgozatokhoz a válaszokat, játszottunk, és még nem is volt Tiktok.
Minek órára telefon egy gyereknek?
Függetlenül hogy fideszes vagy ellenzéki vagy.
Nem értem ezt a baszott nagy hisztit...
Mégis a telót bújja mindegyik, mikor átmegy az úttesten. Aztán meg megy a nyavajgás mindegyiknél, hogy miért kapta el menet közben a sofőr a jármű elejével..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!