Tippetek szerint Vitézy Dávid Karácsony Gergelytől, vagy Szentkirályi Alexandrától fog inkább elvenni szavazatokat a budapesti önkormányzati választáson?
Ez most egy nagyon érdekes választás lesz.
Vitézy megvárta, hogy megnevezzék a fidesz jelöltjét, mert tudni akarta van-e esélye egyáltalán. Szentkirályi Alexandra jó jelölt, de mellette Vitézynek is van esélye.
Valószínűleg sokan akik Karácsonyt nem akarják, de a fidesz jelöltjét sem azok nyugodtan szavaznak rá, mert szakembernek tartják és jó dolgok kötődnek a nevéhez a főváros életéből. Itt az lesz a kérdés, hogy a szavazókat mi fogja mozgatni, az elégedetlenség, kormányellenesség, párthoz való ragaszkodás vagy hogy valóban nekik tetsző emberre szavazzanak. Úgy sejtem itt Karácsony lesz a kieső harmadik és a másik kettő között fog eldőlni, hogy melyikre szavaznak majd többen.
"Szentkirályi Alexandra jó jelölt"
Én fideszes vagyok de szerintem messze lehetett volna találni alkalmasabb jelölteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!