Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fegyőr koncepciós per áldozata...

Fegyőr koncepciós per áldozata lett? Vagy kiérdemelte a ficsur a büntetését?

Figyelt kérdés
febr. 13. 01:58
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Fellebbezett. De ebből úgyis felfüggesztett lesz. Füstgránátot dobott a rendőrök közé.
febr. 13. 02:03
 2/20 anonim ***** válasza:
Is-is.
febr. 13. 03:16
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
A ritka politikusok egyike, aki lemondott a mentelmi jogáról és vállalta a felelőséget, lehet egyetérteni, vagy elitélni a tettét -én az üzenettel egyet értek, a rongálással már nem-, azt viszont mindenképp becsülöm benne, hogy vállalta a felelőséget.
febr. 13. 07:12
 4/20 anonim ***** válasza:
12%

#3 Miért kell hazudni?

A mentelmi jogról nem lehet lemondani.

A mentelmi jogát a parlament függesztheti fel egy képviselőnek és ilyen ügyekben alapvetés, hogy nem bújhat egy politikus sem a mentelmi joga mögé.

A mentelmi jog nem arra szolgál, hogy aktív képviselő elkerüljön büntetést erőszakos bűncselekményért, hanem hogy a hatalmon levők ne gátolhassák meg a választott politikust a munkájában azzal, hogy szimplán letartóztatják valami vád miatt.

[link]

Fegyőr nem vállalta a felelősséget a tettéért, az internet nem felejt, milyen szánalmas mesével próbálta mentegetni azt amit csinált. A fél ország röhögött amikor előállt azzal, hogy ő csak "játékboltokban megvásárolható füstszóró eszközt ejtett két rendőrsorfal közé" és nem is dobálta a rendőröket füstgránáttal igazából.

febr. 13. 08:02
 5/20 anonim ***** válasza:
22%

4, senki sem kényszeritett engem, hogy hazudjak, nem kell, ha úgy tetszik, Bayer Zsolttól tanultam el.

egyébként nem hazudtam.

febr. 13. 08:07
 6/20 anonim ***** válasza:
14%
#5 De hazudtál. Le is írtam. Olvasás nem megy?
febr. 13. 08:08
 7/20 anonim ***** válasza:
34%
Amit tett, képi anyag is van róla egyébként, mértékben kimeríti a hivatalos személy elleni erőszak bűncselekményét, ezt anno leírtam.
febr. 13. 08:10
 8/20 anonim ***** válasza:
38%

6, nem nem hazudtam, de, még, ha hazudtam is volna, ebben az országban nem bűn a hazugság, szóval, még, ha szerinted hazudtam is, nem értem, hogy miért támadsz ezzel, tök normális ma hazudni by Bayer Zsolt.

Ezzel a vitát lezártnak tekintem, azzal, hogy nem hazudtam és egyébként sem bűn a hazugság.

febr. 13. 08:11
 9/20 anonim ***** válasza:
42%

#8 Most megint hazudsz, a hazugság bűn.

Bayer Zsolt miben hazudott te szerencsétlen és kinek? Hogy kerül ő ide? Azt se tudod kicsoda csak kaptál róla egy cetlit, hogy ismételgetned kell a nevét, különben nem fizetnek a kommentjeidért eleget.

febr. 13. 08:15
 10/20 anonim ***** válasza:
23%

9, Ezt Bayer Zsolttal beszéld meg kérlek. Ő szerinte a hazugság nem bűn.

Én amúgy nem hazudtam.

Fegyőrnek jár a tisztelet, amiért lemondott a mentelmi jogáról és vállalja a felelőségét a tetteiért. Tisztelet Fekete-Győr Andrásnak.

febr. 13. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!