Fegyőr koncepciós per áldozata lett? Vagy kiérdemelte a ficsur a büntetését?
#3 Miért kell hazudni?
A mentelmi jogról nem lehet lemondani.
A mentelmi jogát a parlament függesztheti fel egy képviselőnek és ilyen ügyekben alapvetés, hogy nem bújhat egy politikus sem a mentelmi joga mögé.
A mentelmi jog nem arra szolgál, hogy aktív képviselő elkerüljön büntetést erőszakos bűncselekményért, hanem hogy a hatalmon levők ne gátolhassák meg a választott politikust a munkájában azzal, hogy szimplán letartóztatják valami vád miatt.
Fegyőr nem vállalta a felelősséget a tettéért, az internet nem felejt, milyen szánalmas mesével próbálta mentegetni azt amit csinált. A fél ország röhögött amikor előállt azzal, hogy ő csak "játékboltokban megvásárolható füstszóró eszközt ejtett két rendőrsorfal közé" és nem is dobálta a rendőröket füstgránáttal igazából.
4, senki sem kényszeritett engem, hogy hazudjak, nem kell, ha úgy tetszik, Bayer Zsolttól tanultam el.
egyébként nem hazudtam.
6, nem nem hazudtam, de, még, ha hazudtam is volna, ebben az országban nem bűn a hazugság, szóval, még, ha szerinted hazudtam is, nem értem, hogy miért támadsz ezzel, tök normális ma hazudni by Bayer Zsolt.
Ezzel a vitát lezártnak tekintem, azzal, hogy nem hazudtam és egyébként sem bűn a hazugság.
#8 Most megint hazudsz, a hazugság bűn.
Bayer Zsolt miben hazudott te szerencsétlen és kinek? Hogy kerül ő ide? Azt se tudod kicsoda csak kaptál róla egy cetlit, hogy ismételgetned kell a nevét, különben nem fizetnek a kommentjeidért eleget.
9, Ezt Bayer Zsolttal beszéld meg kérlek. Ő szerinte a hazugság nem bűn.
Én amúgy nem hazudtam.
Fegyőrnek jár a tisztelet, amiért lemondott a mentelmi jogáról és vállalja a felelőségét a tetteiért. Tisztelet Fekete-Győr Andrásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!