Magyarországon minden un. jobboldali, akit bűncselekményért elítéltek, ártatlan, és koncepciós per áldozata?
"Magyarországon minden un. jobboldali, akit bűncselekményért elítéltek, ártatlan, és koncepciós per áldozata?"
Teljesen rosszul használod a vesszőket. Annyira, hogy az már félreérthetővé teszi a kérdésedet.
"A gyerekeket nagyon szerető K. Endre bácsi egy hosszú, de zavaros levelet tett közzé, hogy ártatlan."
Ezt valahol el lehet olvasni?
3, A világon semmi gond nincs a kérdező vesszőivel, de tudod mit, írd már le nekem (magyar szakon végeztem), hogy miben változik meg a kérdés értelme vesszők elhagyásával vagy áthelyezésével?
Van annak egy bája, mikor a fideszesek már csak a vesszőkbe tudnak belekötni, a tartalomba nem.
Magyarországon minden un. (sic) jobboldali, akit bűncselekményért elítéltek, ártatlan, és koncepciós per áldozata?
Mit állítok? Nem tudom, odáig nem is jut el a mondat, csak az alany van kifejtve hosszan, hogy: Kicsoda? Minden ún. jobboldali, akit bűncselekményért elítéltek, és aki ártatlan, és koncepciós per áldozata.
Magyarországon minden ún. jobboldali, akit bűncselekményért elítéltek ártatlan, és koncepciós per áldozata?
Mit állítok? Ártatlan, és koncepciós per áldozata. Kicsoda? Minden ún. jobboldali, akit bűncselekményért elítéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!