Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz hívőktől folyton...

Fidesz hívőktől folyton hallom mennyit fejlődtünk 2010 óta, mi fejlődött azóta?

Figyelt kérdés

Gazdaság, eü, oktatás, vasút, közúthálózat, környezetvédelem? Ezek mennyit fejlődtek? Akkor is pocsék állapotban voltak? Azóta jobb vagy rosszabb lett valamelyik?

Stadionok, akksigyárak, kilátók. Én ezeken kívül mást nem láttam fejlődni.

febr. 12. 17:41
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

50: de igen.

[link]

[link]

[link]

[link]

Stb.

Néha ki kéne húzni a fejed a Rogán-propagandából.

(Megjegyzem: egyébként már az index is a KESMA lapja, mielőtt reklamálnál.)

Ja: és 14 év Fidesz-teljhatalom után még mindig azzal jönni, a Maszop mit csinált annak idején, hát az elég nagy lúzerség.

márc. 5. 20:53
 52/58 anonim ***** válasza:

50: ja, és ezeken a térképen is pofásan néz ki Viktor urunk birodalma:

[link]

Büszkék lehetünk, kétségtelen!

márc. 5. 20:55
 53/58 anonim ***** válasza:
0%

Talán neked nem kellene elhinned minden hülyeséget. A fogyasztás még mindig nem egyenlő a szegénységgel. Én a felújított fűtéshálózatommal jóval kevesebbet fogyasztok, mint a szomszéd az ezer éves konverktorjával. Ezek szerint én szegényebb vagyok nála, mi?

Europe's poorest and richest countries,

1. találat:

[link]

2. találat:

[link]

3. találat:

[link]

Egyik esetben sem előzött le minket Bulgária, vagy versenyzünk vele az utolsó helyért.

Az első linkeden jót röhögtem:

"A GKI szerint Magyarország lett az EU legszegényebb országa:

Az látszik, hogy a magyar lakosság fogyasztása valószínűleg tavaly az uniós sorrendben a legutolsó helyre került."

VALÓSZÍNŰLEG? Tehát még nem is tudni a fals mérés szerintem sem, hogy utolsó helyen vagyunk-e, de ők eldöntik, hogy utolsó helyen vagyunk. Ok. :D

"14 év Fidesz-teljhatalom után még mindig azzal jönni, a Maszop mit csinált annak idején, hát az elég nagy lúzerség."

Teljes joggal emlegetjük, hogy mit csinált a Maszop annak idején, hisz a fő kolompos a legnépszerűbb párt vezetője a mai napig. Ez a lúzerség. Na nem Gyurcsány komától, hanem az ellenzéki szavazóktól. :)

márc. 5. 21:10
 54/58 anonim ***** válasza:

"ja, és ezeken a térképen is pofásan néz ki Viktor urunk birodalma:"

Nézzük már meg azt a térképet, hogy Orbán urunk előtt hogyan néztünk ki. Sokkal jobban le voltunk maradva az EU átlagtól, mint most.

márc. 5. 21:12
 55/58 anonim ***** válasza:
21:12: hát hogyne. Mesélj még.
márc. 6. 20:37
 56/58 anonim ***** válasza:

Úgy gondolod, hogy 2010-ben közelebb voltunk az EU-átlaghoz?

márc. 6. 20:43
 57/58 A kérdező kommentje:

2010-ben nagyobb esély volt az eurózónához csatlakozni, államadósság, forint erőssége, gdp stb mind klasszisokkal jobb volt

Azóta csak romlott minden...

Tudom nehéz az akkori időket felidézni+fidesz 14 éve nyomja a hazugságokat, de akkor tényleg jobb volt a helyzet...

10 milláért vettem egy házat, 5 ezerért bevásároltam hétvégére, két milláért vettem egy fullos kocsit, és kerestem 150 ezret

márc. 7. 18:50
 58/58 anonim ***** válasza:

"2010-ben nagyobb esély volt az eurózónához csatlakozni"

Egyáltalán nem volt nagyobb esély, legfeljebb a hajlandóság volt nagyobb.

"államadósság"

Az államadósság ma GDP arányosan alacsonyabb?

"forint erőssége"

Semmit nem érték a forint erősségével, ha nem volt forint a zsebedben. Euroban a dupláját keressük 2010 óta még a forint gyengülése ellenőre is.

"gdp stb mind klasszisokkal jobb volt"

Klasszisokkal jobb volt a GDP?! Ezen jöt röhögtem, köszi. :D

Hát mennyi volt a GDP 2010-ben, és mennyi most?

"Tudom nehéz az akkori időket felidézni+fidesz 14 éve nyomja a hazugságokat, de akkor tényleg jobb volt a helyzet..."

Tudom, hogy gondolkodni nehéz átlátni az olyan összefüggéseket, hogy bár gyengébb a forint, mégis sokkal több euro van a zsebünkben, de hát az ellenzékiek az orrukig látnak.

A GDP-ről ki hazudik, mikor jobb klasszisokkal?

"10 milláért vettem egy házat, 5 ezerért bevásároltam hétvégére, két milláért vettem egy fullos kocsit, és kerestem 150 ezret"

És mennyit keresel most?

márc. 7. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!